Sexy de Crăciun!

Ce i-aş putea cumpăra soției mele drept cadou de Crăciun? În timp ce mă plimbam printr-un hipermaket împingând un cărucior care nu-mi servea la nimic, deocamdată, m-am gândit să fac nişte cumpărături. Poate văd ceva pentru Adița. După ce am obosit, m-am dus la casă, pentru a achita cele luate. Cheltuisem mai mult decât îmi propusesem şi totuşi nu cumpărasem nimic pentru nevastă-mea! Atunci am apelat la soluţia de rezervă: un sfat de la o prietenă bună. I-am telefonat şi i-am spus unde sunt, fără să-i fi găsit ceva Adiței.

– Păi n-aveai ce căuta acolo! Vino până la mine la birou, că am calculator aici! Mi-a spus ea.
– Aa, fac cumpărături online! am exclamat, bucuros de găselniţă.

M-am repezit în birou, să dau drumul la calculator. Mădălina, prietena mea, naviga deja pe net, să-mi caute mie cadouri pentru nevastă.

– Ascultă, băiete, când iei un cadou cuiva, trebuie să te gândeşti de ce vrei să-i dăruieşti ceva. Şi, în funcţie de persoană, alegi ceva potrivit exact acelei persoane. Bine, după cum mă priveşti, nu-ţi trece nimic prin cap. Ca de obicei, m-am gândit eu pentru tine. Ştiu că ai numai gânduri perverse legate de nevastă-ta, aşa că o să-i cumperi ceva care să-ţi satisfacă fanteziile masculine, bolnave, aş zice eu, normale, le-ai spune tu, dar care să-i placă şi ei: o lenjerie sexy sau un costum de Crăciuniță.
lenjerie sexy santa
– Nu mă hotărâsem încă la nimic, dar aşa ceva i-am mai luat.
– Şi care-i problema? O fată nu se satură niciodată de veşminte, cu atât mai puţin de ceva care s-o facă mai atrăgătoare în ochii soțului…
– Zău? N-am gândit niciodată în acest fel. Şi de unde să-i cumpăr?
– De unde-mi cumpăr şi eu, de la SevenSins! E la mintea cocoşului, domnule inginer… Uită-te pe monitor! Aici găseşti orice doreşti pentru o femeie: costume (chiar şi de baie!), halate, lenjerie sexy, corsete, portjartiere şi câte şi mai câte… Sau, ca să vadă că eşti un domn, îmbrac-o, fă-i cadou o rochie!

– Păi văd fata mea că tu te pricepi mai bine ca mine la chestii d-astea feminine… Ce mi-ai mai recomanda?
Rochie Dots, de la Chilirose…
– Dots? Nu e un baton cu brânză?

S-a uitat la mine urât apoi a continuat:
– Deci, am zis Dots Chilirose și o rochie Luana!
dotsluana
M-am uitat să văd și eu ce alesese Mădălina. Nu avea preferințe deloc de lepădat. Știam eu că la ea trebuie să apelez când sunt chestii feminine…
– Ce-ai rămaș așa stană de piatră? Îți plac?
– Da… Ce trebuie să fac acum?
– Le comanzi de pe net! Sau tot eu trebuie să-ți explic și această modalitate?
– Ei nu…
– Și uite, dacă ești băiat deștept, că te cunosc, îți dau un sfat: Devino fan-ul paginii SevenSins si descoperi super oferte de Black Friday!

Articol participant la Blog Friday 2013.

Leave a Reply