Spanacul ambasador. În Mamaia și Hawaii!

Ați visat vreodată să fiți ambasador? Eu da. Ambasador în Hawaii, în Caraibe și-n fel de fel de alte țări calde.
Să mă întâlnesc p-acolo cu rândunicile noastre.

Și cât pe ce să-mi fie împlinită dorința. Deoarece de ziua mea s-ar putea să fiu un mini ambasador al artierului, în Oahu. așa, să crape dușmanii de ciudă.

Parea bună e că pot fi ambasador oriunde vreau, în orice țară! Nu doar într-una singură, după care să vrei să schimbi peisajul, dar nu poți. Nu nene, acum pot lăsa în urmă palmierii de pe stânga pentru cei de pe dreapta. Că-s mai frumoși, mai luminoși și mai verzi. E extraordinar să fii ambasador!
beach

Hai să vă explic ce-am făcut ca să obțin această funcție înaltă.
Prietenii de la Bookingexpert îmi oferă Cazare Mamaia Bookingexpert gratuită. Pentru că eu sunt unic și pot!

Ce va trebui să fac acolo? În primul rând să nu mă fac de râs. să învăț să mănânc cu furculița, că nu-s acasă să mănânc cu mâna, să știu să folosesc și furculița și lingura la pastele bologneze, apoi să mă distrez. Și să fac multe multe poze. Aia e plăcerea mea, pe lângă bălăcitul în apă peste 6 ore pe zi, evident.

Și m-am gândit să fac o chestie d-asta mișto. să dau o raită prin Mamaia, să-i fac în ciudă salvamarului care face cinste că plec în hawaii. cămăși am. Vreo 6-7. Din păcate doar 3 mă cuprind, fără să plesnească în jurul burții. chiar fraților. Ăia în hawaii au bere sau numai prostii d-astea de femei, marguerite, cocktailuri and stuff?
Apropos, știți de unde vine numele cocktail? Coadă de cocoș. cock – cocoș, tail – coadă. Asta deoarece cocktailurile sunt multicolore și seamăcă izbitor cu coada unui cocoș.

Aș putea să jur că ăla care-a făcut analogia era pe LSD, însă nu-i treaba mea să judec. Treaba mea e să mă distrez, să fac poze și filme cât cuprinde.

Și apropos de asta, azi mă duc (într-un final!) să-mi fac un tricou personalizat. Unul care să mă reprezinte. deci cum termin articolul cum pornesc iar Photoshopul (mâine mă, că-s obosit…)

Voi unde plecați vara asta? La munte sau la mare? La țară, la aer curat sau stați în oraș sub aerul condiționat, uitându-vă la calendarul fixat pe luna decembrie?

Și după cum v-am promis, vă voi scrie numele în nisip. Mai țineți minte ce-am promis, da?
Cred că voi face treaba asta în două zile diferite, deci nu urlați că n-ați ieșit în prima zi, doar cei din urmă vor vi cei dintâi!

Leave a Reply