Star Wars se va termina vreodată?

Am stat și m-am gândit dacă se va termina vreodată cu Star Wars. Anul trecut a fost nebunie cu lansarea Rogue One. Sincer, nefiind la curent cu trilogia deja seria de filme Star Wars, știam că Rogue o cheamă pe aia din X-men. Și cum știam că se va face un film despre Wolverine, numit Logan, mi s-a părut LMC (la mintea cocoșului) ca un film numit Rogue să fie despre Rogue, despre viața ei tumultoasă de adolescentină neprihănită și neatinsă de niciun bărbat. Vă dați seama ce film ieșea d-acolo? Că aia nu putea face sex? Doar așa, cu prezervativ gros, de anvelopă de Dacie…
Sau că, într-un final, cu ajutorul experților mutanți de la Academie va reuși să-și controleze puterile încât să aibă și ea parte de-o penetrare omenească, măcar o dată pe an.

Nu nene, Rogue One e vorba tot despre o gagică, dar care se luptă cu nenorociții ăia din Imperiu. Star Wars, fratele meu. Lasele, roboți, mașini zburătoare. Serios? Chiar nu se mai termină asta? Gata, l-au bătut pe Darth Vader, l-au bătut și pe urmașul lui și pe toți Jedii care trecuseră de partea Răului. Dar până când o duce așa cu lupta asta?

Cred că la infinit, dacă “mama proștilor e mereu gravidă” (uite una de face sex zilnic, nu ca proasta aia de Rogue), atunci și esența răului este infinită, deci zilnic își mai bagă dracul coada și-l mai atrage pe vreun Jedi într-o încercare de-a stăpâni Universul.

Recunosc, nu am văzut tot filmul Rogue One. Am ajuns la faza unde gagica (îmi scapă numele, atât de neimportant este) se urcă pe nava spațială cu robotul ăla cu numele de H2SO4 (acid sulfuric), ori ceva de genul și cu căpitanul “împușcă-ți prietenul pe la spate“, ca să meargă unde naibii, nu știu. Ah, undeva unde e tatăl fetei, care ajută Imperiul Răului să creeze o nouă armă capabilă să distrugă planete. Nu ăștia i-au căsăpit pe Vulcanieni? Sau ăla e din altă serie de avemturi fantastice? Da, Star Trek.

Voi termina de urmărit tot filmul, doar pentru poveste și efectele speciale. Și curiozitate. Oare de data asta, vor reuși rebellii să câștige lupta? Și de când naibii sunt rebelii “băieții buni“? Că noi dacă ne gândim în vremurile noastre, rebelii sunt ăia răi, luptătorii de gherilă, care omor oameni nevinovați doar pentru că nu-s de acord cu președintele sau regele vreunei țări africane.

Sunt curios dacă în filmul ăsta vor apărea personajele cunoscute, minus Han Solo care-a succombat prin deces. Apare mamuțica aia de Chewbacca? Apare Obe Wan Kenobe? Sau ăla e ocupat să-și bage-n vene în Trainspotting 2? Nu c-ar fi ceva rău în asta, abia aștept să văd urmarea.

Hai să ne auzim cu bine și Șforța fie cu voi. Trăiască Rick Moranis!

L.E. Nici pe departe să se termine seria cu filmul ăsta. Ba parcă abia a început. Rogue One nu e numele gagicii, care era fix un pion în tot filmul, ci nava pe care o furaseră rebelii de la Imperiu. Așa. Și-n nava asta se băgaseră vreo 10 soldați, asasini, toți în numele forței, fie cu ei să fie, și haida să distrugem Steaua Morții, distrugătoarea de planete.
N-au reușit decât să trimită fișierul cu “how to destroy Death-Star”, înainte ca aproape toți cunoscuții din film să moară. au apărut cei 2 roboței pe o bază a rebelilor, iar la final Gaia, Ofelia, sau ce nume avea Oriana aia, prințesa de-a murit actrița și plângea facebookul că ce mare actriță s-a dus.
Ah, și apare și darth vader, nush cum dracu, scos de la murat, apare-n costum, cu aceeași problemă de respirație (tare aia cu “use that force to fix your fucking respirator”), și aflăm că altul e șeful cel mare, nu Vader. E unul, împăratul. cine-o mai fi și ăla, n-am idee. Poate or fi spus ăștia în filmele trecute, însă nu-mi amintesc.

Așadar, seria va mai avea atâtea filme cât vor exista pasionați. Nu-i vorba că moare regizorul, altul va prelua producția și va băga în luptă fel de fel de sortimente de extratereștrii, roboți, rebeli și împărați, toți dornici de cucerire a Universului. Mă întreb cum de stă Chuck Norris așa cuminte și nu zice nimic de Star Wars. O fi fan?

Aceasta postare a fost citita de 899 ori !

Comments

comments

Leave a Reply