Știre cutremurătoare din cartierul Berceni! Un câine a fost sfâșiat de un copil!

coltO știre de ultimă oră vine din cartierul Berceni, această Mecca a câinilor vagabonzi. Grivei, patrupedul iubit de toate șaormeriile și patiseriile din zonă a fost sfâșiat cu bestialitate de un preșcolar. Grozăvia s-a petrecut sub ochii trecătorilor oripilați, care nu au putut salva bietul câine din colții de lapte ai preșcolarului violent.
Mai repede ca Poliția, reporterii SpanacTV au ajuns la locul incidentului, însă faptul era deja consumat. Patrupedul murise în chinuri groaznice. Iată și câteva declarații la cald:
– Așa câine cuminte nu am văzut vreodată! N-a mușcat decât intelectualii care s-au încumetat să treacă pe aici, fapt destul de rar, o dată la 2 ani! suspină cu lacrimi în ochi Irina Căldăraru, florăreasă.

– Vine sfârșitul maică! Așa ceva n-am văzut nici la mineriade! a declarat tanti Aglaia, pensionară, în timp ce-și făcea cruce.

– O faptă incredibilă domne! De unșpe ani de când sunt șaormist aicișa, n-am văzut asemenea fapte. Unde ajunge țara asta? huo Băsescu! Era așa cuminte cățelu’, mânca ce cădea pe jos, mânca și cojile de la cartofi, nu lătra decât noaptea, să nu deranjeze clienții. Și vine nemernicul ăla și-l omoară! Jos Băsescu! La pușcărie! a declarat plin de nervi Dorel Șugubățu, șaormist.

catelSalvarea, ajunsă la o oră după incident, nu a putut decât să constate moartea patrupedului. Trupul acestuia a fost luat și dus la IML pentru necropsie.

Călin Cătălin Ciocănaș, purtător de cuvânt IPS Berceni, declara:
Dacă în urma necropsiei se va dovedi că fragila jugulară a fost sfâșiată de colții de lapte ai preșcolarului, se va impune arestarea preventivă a lui, până la soluționarea cazului, urmând a fi deferit justiției. Nu vom tolera niciodată asemenea fapte de barbarie!

Acest material este un pamflet. Coincidența de nume este pură întâmplătoare. Mai puțin aia cu Băsescu.

Aceasta postare a fost citita de 1988 ori !

Comments

comments

There are 6 comments left Go To Comment

 1. Javra /

  Ştirea nu-i reală. Shaormistul a sfâşiat câinele, fiindcă nu mai avea materie primă pentru shaorme.

  1. Spanac / Post Author

   Tot ce e posibil. Deși părea om normal, zicea ceva de Băsescu.

 2. mary /

  hahaha mai ceva ca times news roman, poate o sa preia stirea :))

  1. Spanac / Post Author

   N-ar fi prima dată când ar “inventa” ei ceva nou…

 3. Daniel /

  Vezi? am avut dreptate cand m-am intrebat: oare ce-ti mai trece prin cap…

 4. Pingback: Înfiinţez o rubrică duminicală, "Recomandările săptămânii”. /

Leave a Reply