Sunete ciudate pe tot globul în 2012

Fără să vreau am ajuns iar în “zona aia tulbure a youtube-ului“. Acum mă mir cum am ajuns la Sunete ciudate pe tot globul în 2012, de la Miss Platnum, dar mă rog.
Să dăm ascultare filmulețului de mai jos. Cică-n 2012, de pe 1 februarie, până pe 15 februarie, s-au auzit sunetele astea macabre pe tot cuprinsul globului.

Nu știu dacă-s trucaje sau nu, însă după 2 minute de sunete ciudățele am zis că nu-i nevoie să intru mai mult în palpitații de inimă, plămâni și ficățel.
Comentarii acolo cu duiumul, că o fi HAARP, că o urla Terra să ne trezim (de parcă peste tot pe Terra sunt români care trebuie treziți), sau că e chiar alarma de la mașina lui Chuck Norris.

Parcă primul sunet îmi aduce aminte de STALKER – Shadows of Cernobyl… Când începea anomalia aia iradiantă să se manifeste.
Voi ce părere aveți că e? O fi vreun zgomot de ceva anume, sau o fi editat un filmuleț gol cu sunete ciudate peste imagine? Dacă zic FAKE primesc 76234 de dislikeuri…

Mai halucinantă îmi pare explicația de-a dreptul idioată pe care o citesc pe irealitatea
Mă, guvernele astea chiar ne cred atât de proști? Hai, jumate dintre noi să fim bătuți în cap să credem că aluna e carne de berberiță, însă asta e prea de tot. E zgomot de la avioane. Telecomunicațiile avioanelor de fapt. Hai lasă-mă… Cum dracu de până acum n-am mai auzit eu ce vorbea pilotul cu turnul de control sau cu submarinul din Strâmtoarea Bering (apropos, știți că-s acolo un submarin american și unul rusesc de câțiva ani buni…)?

Abstract-Rainbow-Color-Wallpaper-95

There are 5 comments left Go To Comment

 1. Anamaria /

  Nenea aia din padure par cam speriati saracii. Ar zambi, dar parca nu-i zambetul lor. Eu recunosc, m-as kk pe mine.

  1. Spanac / Post Author

   Îți cam taie cheful, ce-i drept…

 2. Anamaria /

  Aaa, stii cu ce aduce putin? Era un fim acum ceva ani cu unii care vezi doamne, au reusit ei sa auda sunete din centrul pamantului unde sustineau ca e iadul sau asa ceva. Nu mai tin minte cum se numea, dar tot asa, acolo se auzeau niste urlete de oameni. Numai nebuni. Asta insa nu pare fake deloc.

  1. Bucur /

   Da, filmul este si cu siguranta mai este pe youtube….
   Pe mine altceva ma frapeaza pe langa acest subiect. Nu stiu cati dintre voi intrati in aceasta zona, insa era o vreme cand google avea filme separat de youtube, si erau documentare ce pareau serioase si bine puse la punct … Au disparut !
   Acum si pe youtube, daca apare ceva ce pare nelalocul lui, ceva ce pune sub semnul intrebarii multe ipoteze, dispare. Exista o dinamica pe care o observ de ceva vreme. Sunt site-uri ce preiau informatiile din filme si le fac embed si se poate observa ca dispar si ele, cateodata cu site-uri cu tot.
   Deunazi facea cineva o gluma si poate spanacul gaseste interesant… Cineva de prin Spania, sau pe acolo, s-a gasit sa scoata o stire cum ca din 2014 toti bebelusii vor fi cipati conform unei hotariri. Stirea nu a iesit de la un pamfletar si a fost imediat citata, eu personal am gasit-o pe un site unde apar noutati din lumea medicinei care este autohton. Fiind singurul site … de la noi, m-am gandit ca probabil este o stire tinuta sub pres, asa cum sunt multe altele pe care le aflam prea tarziu, si … am observat apoi ca a disparut si de pe site, si de prin sursele site-ului si multi spuneau ca a fost o gluma. Deci … se poate si asa … 😀

  2. Spanac / Post Author

   Însă asta cu transmisia de info între avioane și submarine e chiar deplasată… Unde dracu submarine sub Germania de exemplu?

Leave a Reply