Suntem înconjurați de tehnologie!

asusPe zi ce trece omul e din ce în ce mai înconjurat de tehnologie. De la televizor la laptop, computer, tabletă, telefon mobil, ceas GSM, tot ce se poate.
Dacă există acum și TV în mașină… Wireless, fel de fel. Ba poți să-ți pui și-un cuptor cu microunde, nu te oprește nimeni, nu?

Toate ca oate, însă ajungem iar să vorbim despre visul meu. LAPTOPUL. Am avut și l-am vândut. Știți povestrile nenumărate.

Hai să vedem noua ofertă de laptopuri.

Nu știu de ce, însă și acum mă feresc de laptopurile HP. Nu că n-ar fi bune, Doamne ferește, însă am eu așa niște piticuți pe creier… Probabil deoarece fosta mea sefă avea un HP de vreo 5 kile jumate așa. O ditamai namilă de laptop nene, dacă-l deschidea p-ăla la maxim, era cât un big screen TV!

Acum sunt și ele mai mici, mai portabile. În fond, ăla e și rolul lui. Să fie portabil. Iar portabilitatea înseamnă (și) dimensiuni reduse, nu să-ți rupi spinarea cărându0l după tine de colo-colo. Cel mai portabil este telefonul, apoi tableta, apoi laptopul. Și în ordinea asta a performanței, deși există tablete mai bune decât unele smartphone-uri..

Am dat de prietenii de la Bocris.ro căutând niște televizoare. Și de la TV-uri, mi-au sărit ochii pe laptopuri și componente de PC. De acolo până la secțiunea laptopuri n-a fost decât un click. Și ce să vezi, am ales un Asus X451MA… Foarte mic și performant. E perfect pentru chestii office sau în călătorii. Dual core la 2,1 ghz, 320gb HDD, 2 giga ddr 3 ram.

Bine, dacă vrei să te joci mai știu eu de ultimă apariție, n-o să-ți meargă. Doar n-ai vrea în puțini bani și ecran mic să te joci un Crysis 3, nu?

Și-am căutat să văd dacă merge LOL pe acest laptop. Merge, nu excelent, dar îl poți rula cu detalii medii. Ce m-a mai înjurat C pentru că i-am instalat LOL pe laptop… Că i-am mâncat 5 giga cu o tâmpenie de joc. Ce să le faci mă, ăstora mici lasă-le BBC să meargă și totul OK.

Nu știu ei ce-i ăla LOL, laptop performant etc…

Articol participant la acest concurs!

There are 2 comments left Go To Comment

 1. Dan /

  Zici că i-a lovit prostia direct în tărtăcuţă pe idioţii ăştia de producători de laptoape … mai nou, pe toate pun displayuri Glossy, … pe care eu unul nu le suport! Rar mai găseşti în ziua de azi câte-un laptop anti-glare …

  1. Spanac / Post Author

   Super AMOLED ar fi mișto, însă prețul…
   Pe mine mă enervează aștceva la unele laptopuri. Faptul că au ecranul prea turtit. Sunt unele care nici nu acoperă partea de jos cu ecranul. Pe bune mă, ce dracu să fac cu banda aia pe care voi o numiți ecran?

   Bune erau laptopurile de pe vremuri, cu ecran pătrat… Însă cum m-am obișnuit cu monitorul wide și cu TV wide, probabil m-oi obișnui și cu laptop wide, asta după ce-oi avea și eu unul…

Leave a Reply