Tabu

De când s-a scos Discovery de la TV, mă uit pe History Channel.
Au ăia niște emisiuni interesante. Așii amanetului, Războiul depozitelor etc.

Băi, și mai dau pe National Geographic rar. Azi am văzut a trea ediție din emisiunea Tabu.

Dumnezeule mare! Ce pot da la Tabu, rămâi mască.
Tot felul de oameni sonați, care se dau cât se poate de normali.
tabu
zentaiEra un cuplu de descreierați de umblau tot timpul în niște costume d-alea colorate strânse pe ei, Zentai.
Costume Zentai, da. Și dormeau cu alea pe ei, făceau sex îmbrăcați cu tâmpeniile alea etc.
Ba ieșeau și pe stradă așa. Și încercau ei să explice faptul că e foarte excitant să simți pe tine tot timpul mătasea aia subțire, că e foarte natural să ieși așa afară, că dacă toată lumea am purta așa costume splendide, lumea ar fi mai bună, mai plină de dragoste și har!
Și link către emisiune.

După aia a mai arătat vreo 3 zănatici, care își cumpărau păpuși umane și făceau sex cu ele. Mă rog, păpuușile alea costă 5-10000 euro bucata și-s DOAR pentru sex.
Numai că sandilăii ăștia nu le țineau doar pentru sex. Nu nene, le îmbăcau, ce comandau farduri, le spălau etc. Adică na, musai să le spele, că se usucă… mă rog!
Și erau cică oarecum conștienți că ce fac ei nu e în regulă, dar că-n viața reală sunt foarte timizi și n-ar putea să vorbeacă c-o femeie normală fără să se piardă…
D-aia există curvele mă flăcăi!
Era un dobitoc de-și luase vreo 6-7 păpuși d-alea. De unde naibii atâția bani?! 30-35.000 euro dați numai pe păpuși. Fără să punem la socoteală farduri, peruci, îmbrăcăminte, bijuterii…
La banii ăia lua o curvă de pe autostradă, o ducea la doctor să nu fie bolnava și-i dădea o viață năuă. Și trăiau fericiți până la adânci bătrâneți!
Nu tată, păpuși!
Iată și filmuleț despre englezoi.

Mai era un cuplu… cum naibii să zic cuplu? Când erau 2 bărbați și-o femeie? Și toți se regulau între ei? Ba femeia avea un copil cu unul dintre bărbați, și fiecare aveau la rândul lor amante și amanți. Adică bărba-su avea o amantă care venea cu-n amant, al doilea flăcău avea un amant și-o amantă, și femeia mai avea o amantă. O bulibășeală totală p-acolo! Și se-mperecheau ăia mai ceva ca-n Tânăr și nelinișit!
Apoi stăteau oamenii de vorbă cu intervievatorii, că-i totul cât se poate de normal ce fac ei, că așa e legea firii, că ceilalți oameni sunt decreierați, că ei sunt fericiți așa.
Da, foarte normal să stai cu femeia și cu încă unul în casă, aia să-l ia p-la de mână să se ducă să facă sex, apoi să vină ăla gol pușcă să ți-o tragă și ție. Totul căt se poate de normal, așa-i!
A, și fi-tu de 14 ani să se uite la voi. Foarte normal și natural!

Apoi era un nene de avea 5 sau 6 neveste. Și nu era arab sau ceva, era englez. Nuș ce sectă de evrei, că a și zis. Și avea ăla 2 copii cu fiecare nevastă parcă. Femeile nu se regulau între ele, însă fiecare-și știa locul. Una lucra în casă, alta spăla vasele, două munceau pământul, una avea serviciu și alta nuș ce mai făcea.
Plus ăsta care lucra la o firmă.
Și-n cazul lor, dragoste mare. Că așa e OK. Că monogamia este pentru dereglați mental, că nu așa a dat sfat zeul lor. Și că nu-s deloc tabu relațiile astea.

De cuplul ăla de ea era pitică de 83 de cm și el are 2 metri nu zic nimic. E femeie cu bărbat, se iubesc, foarte bine. chit că arată ciudat și se ultă lumea după ei. N-ar trebui să le fie rușine, părerea mea. De ăștia nu zic nimic.

Dar ăia cu costumele? Familie de 2 bărbați, femeie, copil, amanți și amante în draci? Anormalul cu 6 neveste și-o droaie de copii?
De ăștia ce să zicem?
Mai văzusem în reclame tot felul de ciudați și de scârboși. Dominatoare, cu făcut baie în noroi și caca de animale. Băi, o lume cretină, cretină, cretină!

There are 9 comments left Go To Comment

 1. javra /

  Ăsta-i numai vârful aisbergului…

  1. Spanac / Post Author

   Ce, știi tu alții mai dihai?

 2. R_Aspirant /

  Pai a purta diferite articole vestimentare specifice, fie potrivite sexului persoanei respective, fie ale sexului opus, in scopul si contextul precis de a obtine excitatie si gratificatie sexuala este o forma de fetishism, o parafilie (un fel de perversiune sexuala care poate fi chiar categorisita ca atare in grupa unor tulburari mintale numite parafilii, DACA indeplineste criteriul de a cauza suparare chiar si persoanei care o practica, plus poate cauza rau societatii…desi nu prea vad ce rau societatii poate cauza faptul ca cineva ar purta matase tot timpul, sau ciorap de matase de dama daca nu e dama, nici chiar poate a face sex cu o papusa, sau un obiect de mobilier, chiar o statuie, de care se poate chiar indragosti, desigur la un nivel primitiv si infantil in aceasta forma de indragostire clar unidirectionala, ca in cazul unui gradinar care s-a indragoostit de o statuie reproducere a lui Venus din Millo si a fost observat ca facea sex cu ea, acel caz de agalmatofilie descris in 1877 de un medic german, von Krafft-Ebbing, caruia i-a facut placere sa scrie despre diverse perversiuni sexuale intr-o carte numita Psychopahtia Sexualis, o carte de mare interes nu numai pt poporul german, dar fiind tradusa, si pt alte popoare care nu cunosc lb germana…

  …(desi sper ca a fost tradusa corect, deoarece, stiind ca lb germana e ff dificila si obscura pt mine, am aflat recent de pe wikipedia ca nici macar pe Kant nu au reusit francezii sa-l traduca corect, si tocmai prin partile esentiale ale unor clasificari ff importante de opere de arta, si chiar nici nu doresc sa ma gandesc ce drame reale s-au putut petrece in intreaga lume din cauza unor traduceri proaste ale unor ganditori si filozofi germani, de obicei, se spune, constiinciosi din fire, chiar daca unii erau poate mai melancolic deprimati, mai ales probabil aia din centru si sud fara acces la iodul de la mare si doar acces la niste bai balneoclimaterice sulfuroase, si unii posibil chiar abandonati de parintii lor muritori de foame prin padurile de pe acolo la cheremul lupilor si vrajitoarelor, dupa cum ne povesteau si fratii Grimm),

  iar cel in care se poarta elemente corespunzatoare sexului se cheama homeovestism, iar celalat in care unor barbati le face placere sa poare lenjerie, ciorapi sau pantofi de dama se cheama fetishism transvestic (si care in plus NU e tot aia cu transvestitismul efectuat de persoanele gay sau transgender sau chiar heterosexuale in alte scopuri fiecare decat simpla excitatie si gratificatie sexuala, de ex o persoana transgender doreste sa isi manifeste dorinta si simtirea ei interioara de a avea alt sex decat cel cu care s-a nascut, sau o persoana heterosexuala sau gay care se costumeaza in femeie o poate face din motive culturale intr-un context relational social, sau din motive de entertainment teatral propriu-zis, de ex cum la vremea lui Shakespeare sau in teatrul kabuki, rolurile de femei sunt interpretate de barbati in haine de femei, sau chiar in filme comedii contemporane ca Tootsie sau Mrs Doubtfire).

  In cazul cuplurilor asa-numit “deschise” sau direct poligame, care astea nu au nimic de a face cu parafiliile,ci cu rellatiile de familie, se poate ridica problema daca ele nu pot fi cumva daunatoare copiilor care se dezvolta si cresc in acel mediu, asa cum ai remarcat si tu, desi poligamia propriu-zisa este cunoscuta si practicata de multa vreme in anumite zone destul de largi ale globului, desi eu am vorbit recent cu niste musulmani si ziceau ca eii s-ar considera norocosi daca ar avea bani si conditii sa se insoare macar si numai cu o femeie, daramite cu 4, adica a fi raspnzator pt intretinerea atator femei, mai ales ca in acea cultura ele nu pot fi puse de fapt la alte treburi decat cel mult casnice, si nici macar alea prea dificile, adica nu e ca la sectantii ailalti care le pun sa faca si agricultura sau vanzari si alte servicii in afara casei si efectiv produc ceva bani pt familia respectiva in plus fata de valoarea economica de a fi nascatoare si ingrijitoare si educatoare de copii, plus ca la musulmani daca ai 4 femei sa spele rufele unui barbat plus ale copiilor se mai imparte si diviziunea muncilor casnice si le-o fi fost mai usor asa la nivel istoric si geografic mai ales cand apa respectiva trebuia carata de la vreo fantana, plus pregatita mancare pt atatea guri, etc. Adica sunt si niste chestii econmice si de diviziunea muncii care au influentat aceste relatii poligame, si cel mult in societatile moderne se poate ridica problema de posibila exploatare ilegala a unor femei, si cum am zis mai sus, problema cresterii si dezvoltarii si adaptabilitatii sociale corespunzatoare a unor copii.

 3. Savoir Faire /

  spanacule, arunca o privire pe deep web daca vrei sa vezi si restul icebergului.
  p.s frate, eu ii inteleg pe aia cu papusile.
  No, avantajul la papusa este ca nu trebuie sa o auzi cum vorbeste.

  1. Spanac / Post Author

   Hai bă las-o naibii.
   Cum să îi înțelegi p-ăia cu păpușile mă?

 4. Savoir Faire /

  Pai sa iti spui..
  femeile vorbesc cam prea mult si din cand in cand mai simti nevoia sa dai de una tacuta.
  Asa se motiveaza papusile :))

  1. Spanac / Post Author

   Decât să stai cu alea langă tine, mai bine o femeie cicălitoare. Poate din amalgamul ăla de cuvinte mai scoate o dată pe an o chestie comică.

 5. bogdan /

  frumos asa… liberul arbitru pana la cele mai inalte cote 🙂

 6. Pingback: Ce părere aveți despre părinții voștri? | Spanac /

Leave a Reply