Tastatura wireless de la Zenkabeat, salvarea ta daca utilizezi mult laptopul

In zilele noastre pana si joburile sunt online, digitalizarea joaca un rol important in societatea moderna asadar ne adaptam acestui context. Lucram mult, zi de zi, 8 ore pe zi in fata ecranelor. Avem nevoie de confort si de alegeri bune pentru a ne desfasura munca eficient.

Daca inca nu ai luat in considerare sa cumperi o tastatura wireless ai face bine sa o treci pe lista de must-have. De aceasta ai nevoie mai ales daca lucrezi mult la laptop. Tastatura unui laptop nu va rezista indelung. Mai bine schimbi o tastatura, la nevoie, decat un laptop. Fiind lipsita de cablu, cum in mod clasic se intampla, vei avea miscari ample si iti va fi mai usor si mai practic sa iti organizezi biroul si sa iti gasesti pozitia confortabila de a munci.

Tastatura wireless de la Zenkabeat

Un pret excelent la o tastatura wireless vei gasi la Zenkabeat.com. Poate fi conectata prin bluetooth, distanta de transmisie este de pana la 10 metri si este compatibila cu orice sistem de operare. Include si iluminare personalizata si este utila atat pentru munca de birou, la laptop sau PC, cat si pentru jocuri, daca esti un pasionat. O poti conecta spre exemplu si la PlayStation.

Cat despre motivatia ta sa achizitionezi o tastatura wireless, iata cateva motive practice:

  • O poti folosi si la tableta sau conectata la un smartphone – in functie de tipul acestuia.
  • Confort maxim. Imagineaza-ti ca ai invitati in casa si doresti sa controlezi un dispozitiv audio, un playlist poate. O simpla apasare de buton pe tastatura iti scurteaza orice drum.
  • Fie ca o folosesti la jocuri sau cand lucrezi, iti vei permite sa nu mai stai aproape de ecran, ci la distanta la care doresti. Imagineaza-ti cum te intinzi pe spate intr-un scaun ergonomic si folosesti tastatura wireless.

Nu uitam nici de motivul principal practic, de a proteja tastatura incoporata a laptopului la care lucrezi zi de zi.

Oferte

Daca tot ai ajuns in acest e-shop te poate tenta ideea de a completa arsenalul de obiecte cu care sa iti completezi spatiul de munca. Spre exemplu alege o pereche de casti. Fie ca esti genul de persoana care se poate concentra doar cand asculta muzica pe fundal, fie ca ai nevoie de liniste sau doar doresti sa fii practic cand preiei apeluri, alege castile bluetooth.

In aceasta perioada, la Zenkabeat exista o promotie activa care iti aduce sansa de a achizitiona tastatura wireless pe care ti-o doresti, la un super pret. Cu alte cuvinte, ai ceva mai multe motive sa alegi sa faci aceasta investitie.

Tot de aici iti poti alege si alte gadgeturi care iti fac munca o placere sau cel putin iti optimizeaza modul in care desfasori anumite taskuri. Alege un ceas smart, statii de incarcare wireless, casca wireless sau chiar si stylus iPad touch pen. Astfel de produse sunt parte din portofoliul disponibila de la Zenkabeat. Descopera promotiile active, din pagina oficiala.

Contact:
0757753388
contact@zenkabeat.com

Leave a Reply