Tehnovest – e-shopul casei tale

Pentru acasa ai mereu nevoie de lucruri. Oricat de multe imbunatatiri si schimbari faci, tot parca mai ai nevoie de ceva. Cu cat avansezi mai mult, cu atat iti place sa ai cat mai multe lucruri utile pe langa casa, de care sa te folosesti si care sa iti faca poate viata mai usoara. Pentru ca necesitatile sunt multe si timpul este scurt, cand vine vorba despre pneumatica, hidraulica si consumabile industriale Tehnovest poate fi solutia pentru tine.

Gasesti la ei pe site zeci de produse in acest sens de care sa te bucuri de fiecare data cand ai nevoie. Unele reparatii sau modificari din acest domeniu pot fi realizate numai cu ajutorul unei persoane specializate in domeniu, care sa cunoasca fiecare aspect si care sa te ajute sa comanzi de pe site varianta care este potrivita.

Robineti disponibili, de care poate ai nevoie

De la tehnovest.ro poti comanda robineti cu bila sau pentru inchidere. Gasesti pe site in categoria aferenta zeci de variante de unde poti alege, astfel incat sa beneficiezi exact de ceea ce ai nevoie. Poti alege dintre robinetii din inox, din alama nichelata sau altele.

Fiecare dintre acestia dispune de anumite caracteristici esentiale pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand alegi varianta potrivita. Poti alege un robinet inox pentru ca prezinta un grad mare de rezistenta la coroziune si are o maleabilitate crescuta. Este un material preferat pentru astfel de accesorii. Chiar si cele din alama sunt potrivite, dar diferenta dintre cele doua produse poate fi facuta in functie de locul in care sunt montate.

Robinetii pot fi cu dublu serviciu, cu bila, hidraulici, de inchidere, cu doua sau trei cai, de trecere, de scurgere si multe alte variante. Acceseaza site-ul si alege.

Cum plasezi comanda

Este foarte simplu sa plasezi o comanda. Trebuie doar sa accesezi site-ul si sa alegi produsele de care ai nevoie. Mai apoi vei putea vedea totalul pentru produsele selectate, unde poti si sa plasezi comanda, daca esti de acord si daca ai adaugat in cosul virtual tot ce ai nevoie.

Va trebui sa adaugi cateva informatii cu caracter personal si sa finalizezi comanda. Poti comanda oriunde in tara, pentru ca acestia livreaza prin curierat sau prin serviciul propriu de transport in Timis. Taxele de livrare depind de firma de curierat si o poti afla ulterior.

Acceseaza site-ul si vezi mai multe informatii si alege produsele de care ai nevoie.

Contact:
0736 335 387
0738 422 245
0727 724 831
0356 100 440
office@tehnovest.ro

There are 2 comments left Go To Comment

  1. Dan /

    Foarte bun site-ul, gasesti tot ce ai nevoie!

  2. Silviu /

    Nota 10, multumesc pentru link.

Leave a Reply