The Conjuring. Să mă conjuresc pe mine de frică și alta nu!

Still 6 from The ConjuringCine vrea să se sperie mai ceva ca-n Carrie, Mama și toate episoadele supernatural, toate filmele lui Stephen King la un loc, să se ducă vineri să vadă The Conjuring.
Demult nu m-am mai speriat așa la un film. Cred că de la Blair Witch 1.

O familie de americani, mama, tatăl și 5 fete (mă cine naiba are 5 fete și niciun băiat???), se mută mai departe de oraș, într-o casă la țară. FILMUL E BAZAT PE FAPTE REALE
Casă mare, frumoasă, cu un lac lângă ea, o pădurice. Feeric locul.

Numai că încep să aibă probleme. Prima dată, câinele nu vrea să intre în casă. Trasă de urechi n-a vrut biata cățea să intre.
– Lasă dragă, că se obișnuiește ea cu casa! îți ziceau soții unul altuia.

Vă dați seama că era ceva-n neregulă, da?

Și fetele se apucaseră să se joace de-a v-ați ascunselea. Dar cu aplauze. Adică avea obligația de-a aplauda de 3 ori înainte ca soră-sa s-o găsească.
Și jucându-se ele așa, dau peste o scândură care era peretele unei debarale.

Numai că prin gaura aia era o pivniță veche. Plină de pânze de păianjen, un pian vechi, fel de fel de gioarse și… spirite malefice.

În prima noapte nu s-a întâmplat mare chestie, atât că dimineața, toate ceasurile stătuseră. fix la ora 3 și 7 minute noaptea, iar mama fetelor avea o vânătaie la picior. Au crezut că era de la noaptea nebună, căci s-au gândit să se joace nițel de-a scufundatul mâțului în fântână….

În a doua noapte una dintre fete s-a speriat îngrozitor. Ceva a tras-o de picior. Fata s-a trezit și i-a zis soră-sii (care dormea în alt pat) s-o lase să doarme.

– Culcă-te fată! eu dorm, nu te trag de picioare!

S-a culcat biata fată la loc. Numai că de data asta, când a tras-o iar de picior, acel cineva, sau ceva, a tras-o mai zdravăn. De era s-o doboare din pat. Apoi ușa s-a deschis, scârțâind macabru. Și biata fată a început să urle. Deoarece vedea pe cineva în spatele ușii. Degeaba s-a dus soră-sa să vadă ce e. Ea nu vedea nimic, doar soră-sa care era terifiată. Apoi o altă soră a început să meargă în somn. Se izbea cu capul de un dulap. Numai că după ce-au băgat-o în pat, dulapul își izbea singur ușile…

Familia începe să creadă că e ceva în neregulă cu casa și aduc o echipă ce cercetători. Însă lucrurile iau o turnură a naibii,  diavolească pot spune…

Vă spun, de ceva vreme nu m-am mai speriat așa la un film. Cred că filmul care m-a făcut să nu-mi mai placă astea cu demoni, posedări și spirite a fost… îmi scapă numele. Știu că apărea o urâtă d-aia fantomatică și ăla de-o vedea începea să urle de frică și murea cu gura căscată, cu spaima întipărită pe față, arătând ca un mort de câteva luni…

Deci dacă vreți să vă speriați, musai să vedeți The Conjuring, adus la noi prin bunăvoința (oarecum malefică acum) a Mediapro Distribution.
conjuring

There are 3 comments left Go To Comment

 1. Mihaela /

  Vreau,vreau..dar sa vedem cum il conving pe iubitul meu sa se sperie si el ,ca lui nu-i plac deastea:)))

  1. Spanac / Post Author

   Nici mie. Astea cu fantome, demoni și posedări nu-mi plac deloc. Mie alea cu zombie, cu diformi care ucid excursioniștii prin munți, alea îmi plac. Pentru că știi cu ce-ai de-a face.
   Așa la astea nu știi. că-i demon, fantomă, mă-sa pe gheață…

 2. Pingback: Fu ieri film, băi vere! Și ce film. D-ăla de sperieții lu' copiii mici și mari. /

Leave a Reply