Toată lumea respiră F64

Azi a fost nebunie. Toată blogosfera urlă despre campania F64. Despre nimic altceva nu se mai scrie. au dispărut pozele cu pisicuțe pufoase, cu iepurași drăgălași, pozele cu decolteuri generoase, cu posterior bombat. Ziua asta sigur va intra în istorie mai ceva ca vestea morții subite a lui Băsescu. Azi toată lumea respiră F64.
Ce-au făcut flăcăii de e lumea așa indignată?

Au anunțat cu surle și trâmbițe acum câteva zile că se vor vinde unui investitor străin. Speculații, telefoane, căutări pe net. Numele de F64 s-a învârtit mai abitir ca un titirez în căutări.
Azi a fost marea dezvăluire a cumpărătorului. Au fost invitați oameni din mass media, de la mari la mici, de la tineri la bătrâni.
Și na să vezi minune, cumpărătorul este… Moș Crăciun.
S-a supărat lumea. Blogosfera a început să scrie mai vârtos. “Bătaie de joc“, “Farsă nerușinată a F64“, “Rușine, rușine, de trei ori rușine“, “Cum să-ți tai craca de sub picioare în modul F64” etc.
b_funny-santa-sledding
Eu n-am fost invitat la chestia asta. Însă nu văd ce așa mare bătaie de joc. Toată lumea se dă lovită și scârbită de titlurile “Dă click aici ACUM“, “Rămâi prost dacă citești acest articol“, “Reprezentanță incendiară a Ralucăi Florescu!” etc., însă când o mușcă se supără și mai tare.
Același tip de campanie șoc a fost acum câțiva ani la ciocolățica ROM. Atunci ziceau ei că vor face ambalajul cu steagul american, definitiv. S-au pus în vânzare loturi întregi, s-au făcut reclame vârtoase la TV.
S-au făcut petiții pe net, ba un nebun (eu adică), a scis cerând o audiență la președenție. La care nu m-am dus. am discutat pe larg AICI și AICI, la momentul acela.
Și F64 a făcut o chestie asemănătoare. Numai că n-a dat-o la TV să prostească orice privitor, a făcut-o mai mult în blogosferă. Și iată rezultatul. toți scriu despre asta.
Care este scopul F64? Ca al oricărei firme, SĂ VÂNDĂ! Reclama se poate face ori plătită, ori gratuită. Așa că în ziua de azi s-a făcut o reclamă gratuită a magazinului, ceva de speriat. Și după cum spunea preferata voastră, Loredana (pe care eu n-o suport din principiu), nu există publicitate pozitivă sai negativă, există doar publicitate.
Și uite-așa scopul campaniei a fost îndeplinit. Mulțumită bloggerilor. Care au scris pe gratis despre asta.
Și să vă văd cum nu veți mai cumpăra voi produse de la ei. Hai să văd cum le va merge lor de azi înainte. C-așa-i românul, când altul ia plasă, râdem de el “uite bă protovanul”. Dar când noi suntem ăia păcăliți, în afară de gâți, neamuri și organe nu mai avem nimic altceva de zis.
Comentarii?

There are 3 comments left Go To Comment

 1. Vladimir /

  Si eu tot n-am inteles, ce face sau ce e F64? 😀

  1. Spanac / Post Author

   Magazin de vinde aparate foto, obiective și toate aderentele legate de acestea. Foto store.
   Pare-se a fi lider în domeniu. Nu bag mâna în foc, însă nu-s multe pe lângă cele menționate mai sus, deci îs nișați doar pe așa ceva.

 2. Pingback: F64 preluat de un investitor strain. /

Leave a Reply