Torbe – soy un rumano en Madrid

roma_17124700Torbe, un cântăreț spaniol, specializat în parodii, a scos un videoclip defăimător la adresa românilor, numit Soy un rumano en Madrid. Aici, românii sunt formați din hoți, cerșetori și pești, iar româncele din prostituate lihnite de foame. Videoclipul, cu toate că are o linie melodică drăguță, reușește să stârneacă indignarea atât românilor, cât și a spaniolilor care cunosc adevărul.

Am raportat filmul pentru calomniere. V-aș sfătui să faceți la fel, în caz că nu vă asociați cu “românii” din videoclip.
La fel și pe contul lui de twitter.
Thank you for your report.

Your report has been submitted. We may need additional information before processing your report. Please check your email. You can print out a copy of your report at this link.

Pe Twitter, la descriere, are un site porno. Cu actrițe din Spania, desigur.

There are 6 comments left Go To Comment

 1. Szasz Sebes Paul /

  Trebuie sa reportam cat mai multi !

 2. Rudolphh Aspirant /

  Pai la asa ceva nu se raspunde decat cu aceeasi moneda, 2 videoclipuri si mai misto care sa arate unul un roman la Barcelona, si altul un andaluz la Bucuresti ! (Sper sa nu asteptatii de la mine sa compun si videoclipurile, zau, eu nu am talent creativ, stiu doar sa dau indicatii.)

  Sper ca stitii ca poporul RPD Coreean tocmai s-a plans la ONU in legatura cu un nou film american de comedie care parodiaza pe presedintele lor, implicit face de tot rahatul si pe poporul care il sustine in continuare, spunand ca e un film jignitor pt intreaga natiune coreeana si idealurile ei, etc. Aia macar se plang asa in mod fortat ca sunt sub dicatura, insa cei care s-ar plange de acest videoclip asa la pe bune, s-ar plange in mod total gratuit ! Ca totusi nu e un videoclip incitator la hate crimes, ci e doar asa usor de indemn pt poporl spaniol sa nu se f…ta cu romani, insa spaniolii mai tineri care sunt curiosi ca orice tanar si carora nu le place nici lor sa li se spuna cu cine sa nu se futa, se vor fute si cu romani, adica nu trebuie sa isi faca nimeni niciio grija in privinta asta, cum ca nu o sa-i mai iubeasca spaniolii pe romani din cauza acestui videoclip.

  1. Spanac / Post Author

   Mă crezi că mi-a dat prin cap să le fac o parodie?

 3. Rudolph Aspirant /

  Ha ! Ha ! Am folosit Google translate ca sa vad exact cum se zice pe latina Soy un rumano, si a iesit, Ego sum a Romanian ! Plus Soy un espanol iese Ego sum a Spanish, chiar si mai incorect ! (Mai corect ar fi fost Ego sum a Spaniard, ca a Spanish iese pe engleza ca nici nu esti om, ci un fragment de obiect strain.) Vad ca la francezi iese Ego sum a Francis ! Google nu a reusit sa renunte la articolul
  nehotarat anglo-saxon ! Ia sa vedem cum isi
  bate joc Google si de nemti ! Ha ! Ha ! Daca pui pe romaneste Sunt un neamt, in latina iese pe romglenza, Sunt a German !

  1. Rudolph Aspirant /

   Insa daca spui Sunt un cetatean roman (antic), iese corect, Civis romanus sum. Iese corect si daca zici Sunt un sclav, Sum servus Romanus, (ca nu poti fi sclav decat fata de fostii cetateni ai Romei, fata de aia din Madrid nu se poate) !

   1. Rudolph Aspirant /

    Ha ! Ha ! Mai sus am folosit sa zic in engleza Sunt un sclav si numai asa iese corect, dar daca zici pe romaneste Sunt un sclav, pe latina iese ceva de gen la pers a 3a, Asta nu e bun de servitor !

Leave a Reply