Un parteneriat online fructuos

Din parteneriatul perfectat între magazinul online magicled.ro (care comercializează mai ales becuri economice de ultimă generaţie) şi platforma educaţională e­istet.ro (prima platformă online care pregăteşte copiii din ciclul primar pentru evaluarea națională), dincolo de interesele celor două părţi, au de câştigat cei mici. Astfel de iniţiative sunt lăudabile şi ar fi bine să se nască şi alte parteneriate la fel de fructuoase.

Toţi abonaţii e-istet.ro beneficiază de o reducere la tableta UTOK i700 egală cu valoarea abonamentului cumpărat. Astfel, aceştia pot achiziţiona o tabletă de ultimă generaţie la preţul de numai 299,99 lei, din care se scade preţul abonamentului plătit pe e-istet.ro, respectiv 19, 24 sau 29 de lei. În plus, copiii utilizează o metodă modernă de învăţat, care îi motivează şi le dezvoltă spiritul de competiţie, datorită concursurilor la care pot participa.

Tableta i700, comercializată de magazinul online magicled.ro la un preţ redus, dispune de specificaţii tehnice deosebite, care le oferă celor care o folosesc o mulţime de avantaje:

– Graţie procesorului Intel Atom, i700 este cu până la 50% mai rapidă decât o tabletă Dual Core din gamă.
– Are ecran de 7 inch şi memoria internă de 8 GB.
– Accesibilitate remarcabilă. Conectarea la internet e uşoară datorită compatibilităţii cu modemuri 3G externe.
– Are Android KitKat, versiunea cea mai nouă a celui mai folosit sistem de operare mobil.

În plus, tableta are un pachet atractiv de aplicaţii:
– GETLOKAL – aplicaţie cu care se pot descoperi noi locuri de petrecere a timpului liber.
– ZONGA – ai o lună de acces gratuit la ZONGA FULL, pentru a găsi muzică nouă şi să asculţi nelimitat playlisturile dorite.
– SEENOW – ai acces gratuit la filme şi TV timp de o lună.
– ELEFANT – pentru a vedea ce înseamnă lectura digitală a celor 100 de cărţi preinstalate.

Pentru a beneficia de reducere, comanda trebuie făcută telefonic la numărul 0371.426.009.

Se recomandă instalarea aplicaţiei KIDS PLACE, destinată copiilor mici atunci când folosesc tableta sau telefonul părinților. Astfel, acestora le va fi foarte uşor să le controleze activitatea copiilor pe Internet. Aplicaţia se găseşte în Google Play, magazinul de aplicații Android deja existent în tabletă.

Trebuie subliniat faptul că platforma educaţională eistet.ro şi şi magazinul online au făcut posibilă împlinirea unui deziderat al elevilor şi al părinţilor acestora: cei mici învaţă jucându-se.
tableta-magic

Leave a Reply