Un sandwich-maker de la KitchenShop te ajută să fii mai practic

Pentru pasionații de bucătărit și nu numai, achiziționarea unor ustensile de bucătărie care se pot folosi zilnic în prepararea mâncărurilor preferate este un must. Pentru că nu poți găti bine și eficient în același timp fără a avea la îndemână tot ceea ce îți este necesar.

De exemplu, acestea se pot achiziționa de la KitchenShop, un magazin de nișă, bine cunoscut iubitorilor cărora le place să gătească.

La KitchenShop este imposibil să nu găsești ceea ce îți dorești, deoarece magazinul este bine aprovizionat cu peste 7000 de produse din gamele cele mai diverse și de la producători de marcă. Calitatea și prețurile accesibile sunt garantate.

Un sandwich-maker e util, să prepari un mic dejun delicios

Dimineața unul dintre cele mai rapide moduri de a te încărca cu energie este pregătirea unui mic dejun delicios, cu cafea și un sandviș care se pot prepara rapid, dacă ai avut inspirația să achiziționezi un sandwich-maker de la KitchenShop. Cu ajutorul lui poți prepara pâinea în nenumărate combinații cum ar fi un sandviș cu brânză și șuncă. Combinațiile sunt practic nenumărate când ai aparatul pentru sandvișuri 3 in 1 de la Zokura în propria bucătărie.

Sandwich maker-ul 3 în 1 reprezintă un mod practic de a prepara un mic-dejun sățios în doar câteva minute. Aparatul are în dotare 3 seturi de plăci detașabile antiaderente, cu dimensiunea 23×13 cm: cu una se prepară grill-ul, una este pentru sandviș și ultima pentru vafe.

Aparatul are încorporat un control automat al temperaturii, fiind dotat cu un indicator luminos „On/Off”, dar și cu indicator pe care scrie „Gata de preparare”.

Aparat multifuncțional, utilitate maximă în bucătărie

Aparatul este multifuncțional și versatil. El poate prepara pana la 2 sandvișuri în formă de triunghi în același timp, 2 vafe sau un sandviș panini, după preferințe. Modul de preparare este simplu și ușor: sandvișurile pregătite din timp sau aluatul de vafe se așează pe plăcile antiaderente. Închizi apoi capacul cu clema de blocare și într-un timp scurt se obține un mic-dejun delicios sau desertul preferat de fiecare dintre membrii familiei.

Plăcile antiaderente detașabile se scot și se curăță foarte ușor. Aparatul are piciorușe antialunecare care îi asigură stabilitate și pentru că nu ocupă mult spațiu se poate depozita în cămară, inclusiv în poziție verticală.

Ce caracteristici prezintă sandwich maker-ul de la Zokura

Dacă v-ați decis să achiziționați un aparat de făcut sandvișuri de la KitchenShop, acestea prezintă anumite detalii tehnice care vă pot fi de folos atunci când îl folosiți. Acestea sunt:

  • Include 3 seturi de plăci antiaderente: grill, sandviș, vafe.

  • Mâner izolat termic prevăzut cu mecanism de inchidere.

  • Plăci antiaderente ușor de curățat.

  • Indicatori luminosi pentru on/off și „Gata de preparare”.

  • Depozitare în poziție verticală.

Un prăjitor de pâine, util la orice oră

La KitchenShop se găsesc și prăjitoare de pâine, potrivite atât pentru a fi folosite în gospodărie, dar și în industria HoReCa.

Colecția de toastere electrice provine de la branduri premium de electrocasnice, precum KitchenAid sau Cuisinart.

Un prajitor de paine sub semnătura unui brand renumit va rezista un timp mai îndelungat, nemaivorbind de faptul că este o investiție pe termen lung. Cine nu își dorește să se bucure de savoarea unei felii de pâine prăjită impecabil, la orice moment al zilei?

Gradul de rumenire al feliilor de pâine se poate seta cu ajutorul butonului, te bucuri de funcții presetate precum funcția de decongelare a feliilor înghețate și, în funcție de modelul ales, poți beneficia de accesorii precum suportul pentru sandvișuri.

Iar funcția de „păstrare la cald” te va încânta, deoarece va păstra căldura feliei de pâine timp de trei minute.

Pentru mai multe detalii despre produse accesați site-ul oficial.

Contact: office@kitchenshop.ro

Leave a Reply