Un tablou de pictat pe numere de la Pictorul Fericit te va scoate din plictiseală

Dacă nu prea te mai bucuri de timpul liber sau te-ai săturat să ai aceleași activități zi de zi, poate că este timpul să încerci ceva nou, inedit.

Poate că nu îți place arta în mod deosebit, având în vedere că nu prea te pricepi să pictezi însă asta nu înseamnă că nu poți realiza un tablou de pictat pe numere. Mai interesant este faptul că după ce l-ai finalizat îl poți pune oriunde pe peretele din casa ta, pentru o pată de culoare. Mai ales când știi că este realizat de tine și admirat de toți cei care îți trec pragul, satisfacția va fi mult mai mare.

Să fim serioși, de câte ori nu ai mers prin magazine și te uitai după niște tablouri să le poți pune pe pereții din locuință, însă parcă toate erau la fel? Aici ai ocazia sa creezi tu unul ca mai apoi să îl expui. Te gândești că nu ai talent în pictură? Nici nu ai nevoie. Odată ce urmărești niște pași, fii sigur că poți realiza un tablou pe numere, arătând ca o operă de artă.

Alege din gama diversă de la Pictorul Fericit

Dacă nu te-am convins până acum, accesează magazinul online Pictorul Fericit. Vei descoperi aici o gamă variată de picturi pe numere ce cu siguranță te vor încânta. Poți alege din diferite teme, cea care te reprezintă pe tine și poți să o pictezi, fără prea mare efort. Tot ce trebuie să faci este să asociezi vopselurile cu numerele de pe pictură, să umpli golurile cu culoare și… cam atât. Vei vedea că tabloul va prinde culoare, iar satisfacția va fi cu atât mai mare cu cât ești spre final.

Ieși din rutină, încearcă ceva inedit

Având în vedere că este un sezon destul de călduros, poate că nu ești adeptul/a să te plimbi prin soare și cauți tot mai mult umbra. Așadar, lasă ecranul telefonului sau laptopului și intră în lumea culorilor. Cel puțin o oră pe zi. Vei vedea că a picta pe numere înseamnă de fapt o reală plăcere și relaxare. Te vei concentra pe culori, pe schiță și vei uita de tot ce este în jurul tău.

Este un proiect Do It Yourself care te provoacă să ieși din rutină, din stresul cotidian și să te bucuri mai mult de liniște, de magia culorilor și a picturii. Nu trebuie să fii talentat pentru a crea tablouri inedite pe numere, ci mai degrabă dorința de a încerca ceva ce nu ai mai făcut până acum.

Pictorul Fericit este deja un brand recunoscut pe piață și apreciat pentru gama largă de produse cu care vine. Cei interesați pot alege de aici ceea ce îi reprezintă și se pot bucura astfel de o activitate captivantă și relaxantă.

Descoperă și tu în pagina pictorulfericit.ro tabloul pe numere care te reprezintă și încearcă.

Date de contact:

Str. Mărășești, nr. 18, et. 1, cam. 2

Suceava, România

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540

Leave a Reply