Unde dai și unde crapă – ai servicii reparații gsm complete chiar aici, la MobileFIX!

Telefonul mobil este una din dependențele pe care le are aproape oricine în zilele noastre. Tocmai de aceea studiile realizate au scos în evidență că pierderea telefonului echivalează în mintea noastră cu un moment de panică, de pericol. Îi dăm atât de multă importanță și totuși când vine vorba de întreținerea lui stăm cam rău la acest capitol. Dovadă stau și service-urile gsm existente pe piață.

Imaginează-ți o zi din viața și cum și pe unde îți ții telefonul mobil. Pe suprafața sa se adună bacterii și murdărie. Nu dai neapărat importanță acestui lucru până când constanți că în portul de încărcare nu mai încape mufa. Nu mai poți încărca telefonul. Soluția? Mergi la service, dar nu la orice service, ci la unul autorizat și unde servicii reparatii gsm complete chiar aici sunt.

Află despre MobileFIX

Mergi la service cu o situație banală și ajungi să primești constatare privind alte probleme ale telefonului. Asta înseamnă să ai parte de servicii complete de la MobileFIX. Service-ul în cauză poate repara smartphone-uri de marcă iPhone, Samsung sau dacă deții un iPad. Ai parte aici de servicii precum înlocuire display, sticlă, schimbare de capac sau port printre altele.

În funcție de situația fiecăruia, de serviciul de care este necesar, pot fi verificate imediat prețurile în pagina oficială. Cu alte cuvinte există transparență totală astfel încât să nu te trezești la final că ai de scos din buzunar o sumă mare de bani care, poate, nici nu se justifică din punctul tău de vedere.

Dacă ești din Constanța, București, Brașov sau Cluj poți merge direct la sediile fizice ale acestui service gsm. În caz contrar însă ai opțiunea de a trimite prin curierat telefonul și la fel îl vei primi după reparație. Cu toate că implică și timp pentru trimis/primit, întregul proces durează doar câteva zile. Dacă ești norocosul care stă în proximitatea uneia din locațiile MobileFIX ai șansa ca reparația telefonului tău să se realizeze pe loc – asta se întâmplă în peste 90% dintre cazuri.

Unde dai și unde crapă – de ce ajungi cu telefonul în service

Dacă se sparge display-ul sau touchscreen-ul telefonului înseamnă că și tu ești unul din cei care au parte de accidente clasice. Să scapi telefonul din mână este una din cele mai stupide situații dar iată că se întâmplă cu mai mare frecvență decât ai crede. De asemenea unele dintre cele mai comune situații se referă la a scăpa telefonul în apă. Sau efectiv să fie stropit, nu contează cantitatea, cât timp lichidul a ajuns la porturi și a pătruns în interior la circuite.

Citeste mai multe despre servicii gsm complete aici.

Dacă te întrebi ce e mai bine de făcut, să repari sau să cumperi, ei bine află mai întâi un diagnostic și ce costuri implică reparația versus achiziția unui nou telefon. Ai dori poate să ai din nou telefonul funcțional sau să îl vinzi și să recuperezi din investiția făcută.

Când ai nevoie de un service gsm nu uita de serviciile disponibile la MobileFIX.

Contact:

0747620217

contact@mobilefix.ro

Leave a Reply