Unde găsim cel mai bun scaun de gaming?

Împătimiții jocurilor pe calculator au stringentă nevoie de un scaun de gaming cât mai confortabil. După ce am comparat mai multe astfel de scaune, vă pot spune unde găsim cel mai bun scaun de gaming. Multe scaune de acest gen sunt confortabile, dar m-a interesat îndeosebi cel mai atractiv raport calitate/preț, pe care l-am aflat la o firmă care pune în vânzare numai scaune.

SC Xact Consulting SRL, firmă cu un magazin de prezentare în Constanța, importă și comercializează cele mai bune scaune de birou, scaune pentru bar, scaune de bucătărie, scaune pentru vizitatori, scaune de relaxare, scaune pentru cafenea, dar și piese pentru scaune. Aici există o gamă largă de scaune. În general, toate scaunele de birou asigură prestanță și confort maxim pe întreaga durată de utilizare.

Foarte important, transportul este gratuit pentru toate comenzile de peste 70 de lei pe teritoriul terestru al României (dacă se comandă cantitatea minimă pentru fiecare tip de scaun – respectiv 1 scaun birou, 1 scaun masaj, 2 scaune bar, 2 scaune relaxare, 4 scaune bucatarie), iar livrarea se face în 18-48 de ore.

Foarte probabil, fiecare dintre noi opinăm că scaunul pe care ne petrecem cel mai mult timp, acasă ori la serviciu, trebuie să fie cât mai comod, să fie potrivit pentru a putea adopta o poziție cât mai corectă, sănătoasă, dar și confortabilă.

Astfel, în general, scaunele de gaming sunt concepute special pentru ca cei care preferă jocurile pe calculator să se bucure de un timp cât mai confortabil în fața monitorului. Pentru a fi ușor de folosit, trebuie să aibă o serie de dotări.

Scaunul gaming OFF 307 – este un scaun de birou mai aparte, reglabil și rotativ, care pare a fi inspirat și desprins direct din jocurile virtuale, fiind râvnit de orice jucător pe calculator și nu numai. Scaunul gaming OFF 307 constituie cea mai eficientă opțiune pentru petrecerea timpului de lucru la birou și pentru sesiunile lungi de gaming de acasă.

Acest scaun de gaming are un design ergonomic, conceput și construit cu atenție la detalii, e foarte confortabil și contribuie la menținerea unei poziții sănătoase pe durata orelor petrecute la calculator.

Scaunul OFF 307 este fabricat din piele sintetică plăcută la pipăit și ușor de întreținut, cu cadrul din metal, pentru a avea o rezistență sporită. Brațele sunt reglabile pe înălțime, iar spătarul se rabatează între 90 și 135 grade prin simpla acționare a unei manete.

Scaunul e foarte aspectuos și are baza prevăzută cu rotile, pentru a fi deplasat ușor pe orizontală.

Avantajele scaunului de gaming OFF 307

Un astfel de scaun beneficiază de un design aparte, care diferă substanțial de cel al altor scaune. Spre deosebire de cele din urmă, designul scaunului de jocuri este ergonomic și a fost special conceput încât cel care îl folosește să beneficieze de un confort cât mai ridicat.

Scaunul OFF 307 pe care ni-l pune la dispoziție site-ul importatorscaune.ro e confecționat din materiale care imită pielea, dar mai trainice decât aceasta și având culori variate. Fiind ergonomice, aceste scaune sunt prevăzute cu câte un set de cotiere fine și plăcute la atingere, care au menirea de a contribui la obținerea unui grad cât mai înalt de confort.

Cotierele se pot regla pe înălțime, dar și pe laterale, pentru a avea o poziție lipsită de încordare. De asemenea, spătarul scaunului de gaming se poate înclina pe spate, datorită unui mecanism special.

În plus, scaunul de gaming e reglabil pe înălțime, ceea ce favorizează adoptarea unei poziții cât mai corecte nu numai pentru brațe, ci și pentru restul trupului. Astfel se evită acumularea oboselii și încordarea musculaturii cauzată de folosirea tastaturii timp îndelungat.

Leave a Reply