Unde v-ați repara alternatorul mașinii?

Mi-am cumpărat relativ recent un automobil Ford Focus second hand, care la început a funcționat mulțumitor. Dar, după scurt timp, mașina a început să dea semne de oboseală. În cele din urmă, i s-a stricat alternatorul. Locuiesc în Ploiești și nu știam în ce service ar fi nimerit să-mi duc mașina. Voi unde v-ați repara alternatorul mașinii? Norocul meu este că unul dintre prietenii mei, Ștefan, este mecanic auto. El se pricepea și la partea electrică a unei mașini, dar mi-a spus că cel mai bine ar fi sa apelez la ajutorul unui service din București.

Ștefan mi-a spus că nu-i de mirare că s-a stricat alternatorul, acesta fiind o componentă foarte solicitată a mașinii. Ori, în cazul în  care mi s-a defectat iremediabil alternatorul Ford-ului, unica mea șansă este înlocuirea lui. El știa un service bun, specializat pentru reparatii alternatoare auto, atât că era în Capitală.

– Cum, Fănică, tu mă trimiți tocmai în București pentru un defect auto?! m-am panicat eu.

– Nu, băiete! Tu m-ai întrebat unde mi-aș duce eu mașina. Tu poți face orice dorești, dar eu aș apela la SC Total Auto Electric SRL, singurul service din București în care se pot rezolva toate defecțiunile de natură electrică ale unei mașini, motociclete și camioane, indiferent de marcă. Acesta are contracte de colaborare cu reprezentanțele auto Opel, Renault, Ford, Logan, BMW, Audi. Sigur, te-ai putea deplasa personal la sediul sevice-ului din bd. Energeticienilor nr. 12, sector 3, București. Pentru a afla detalii, poți suna la telefon 0766748211.

– Nu mă duc tocmai acolo, Fane! Ce, în Ploiești nu pot rezolva problema asta?

– Ba, probabil că poți, dar nu te pot ajuta. Eu la acel service apelez. Specialiștii de acolo mi-au minimizat costurile de fiecare dată și mi-au reparat defecțiunile de natură electrică ale mașinii mele, cu un preț convenabil. Și apoi, service-ul se adresează nu numai șoferilor din București, și a celor din provincie, aceștia din urmă având prioritate! Și alți prieteni ai mei au apelat la serviciile SC Total Auto Electric SRL și au fost foarte mulțumiți!

– Serios? Bună treabă!

– Păi da! Tu ar trebui să predai alternatorul oricărei firme de curierat rapid. Într-o zi, două, ajunge în service-ul din București și acolo, cu siguranță, într-o singură zi, va fi reparat sau înlocuit, dacă defecțiunea e iremediabilă. Apoi îl predă firmei de curierat, care ți-l aduce la adresa indicată din Ploiești.

– Așa simplu, Fănică?

– Da, băiete! Dacă nu era simplu, nu-ți recomandam service-ul. Acolo se fac reparații pentru piese de natură electrică, precum electromotoare, alternatoare, aparate de aer condiționat pentru autoturisme sau aeroterme, computere de bord, dar și înlocuirea pieselor stricate care nu se mai pot recupera. Ieftin, coane!

– Păi mersi de informație! Mi se dă și garanție, nu-i așa?

– Sigur că da! Pentru lucrările efectuate acolo se oferă garanție un an pentru persoanele fizice, ca tine, 6 luni pentru cele juridice și taximetriștilor.

Informative news: get viral on social media and also how to get real soundcloud followers.

Aceasta postare a fost citita de 1657 ori !

Comments

comments

Leave a Reply