În videochat se pot câștiga și 20.000 de dolari lunar!

Fetele care lucrează ca într-un studio de videochat se pot lăuda cu banii pe care îi câştigă. În România nu prea există oferte de locuri de muncă bine plătite, iar modelele sunt foarte mulțumite de nivelul câștigurilor pe care le obțin. Sigur, nu-i ușoară o astfel de muncă. Ca să tedezbraci în fața unei camere de luat de vederi, trebuie să depășești niște tabuuri personale și ale societății. Pentru asta, ai nevoie de o motivație extraordinară. Un motiv foarte puternic e câștigul material, iar în videochat se pot câștiga și 20.000 de dolari lunar.

Sigur, pentru a lucra într-un studio de videochat ar mai trebui să ai între 18 și 35 de ani și să ai un fizic plăcut. Nu trebuie neapărat să poţi câştiga un concurs de miss, însă ar mai trebui să cunoşti limba engleză măcar la nivel de conversaţie uşoară. Ar mai trebui să te simţi în largul tău în fața unei camere de luat vederi. Îndeplinind aceste condiții, ai de unde alege unde anume să lucrezi. Trebuie doar să cauți angajari videochat.

O fostă colegă de școală, care a lucrat o vreme în această industrie mi-a spus că Charm Studios ar fi cel mai profesionist studio videochat din București și unul dintre cele mai tari din România, având deja recunoaștere internațională. Beneficiind de experiența a 20 de ani de activitate, studioul are o organizare impecabilă. Administrarea activității și eficiența sunt perfecte.

Sexy Girl in a Red Bikini

La Charm Studios există mediul optim de lucru pentru modele, aici existând cele mai luxoase și rafinate decoruri, fiecare model având la dispoziție câte o cameră cu design original. În general, fetele pot câștiga minim 1000 de dolari pe lună, însă modelele cu experiență și dedicație câștigă și 20.000 de dolari lunar.

În plus, discuțiile purtate între modele și clienții lor nu sunt doar despre sex, cum s-ar crede, și nici nu implică neapărat nuditatea. Videochat-ul are conținut adult sau non-adult. Cel cu conținut adult presupune că modelele și clienții discută într-un cadru privat diverse subiecte (inclusiv erotice) și pot avea loc scene de nuditate.

În cadrul videochat-ului cu conținut non-adult modelele discută cu clienții în privat subiecte fără caracter erotic, iar nuditatea este exclusă. Aici, conversațiile variază, având ca teme hobby-uri, filme, muzică etc. Mai mult, fiecare lucrătoare își poate selecta interlocutorii și să conducă dialogul. Clienții plătesc minutele de discuție privată cu modelele și nu le poate fi încălcată intimitatea.

Modelele au la dispoziție chiar tot ce ar putea avea nevoie pentru a performa și pentru a obține câștiguri mari. Corectitudinea e subînțeleasă, toate lucrătoarele primindu-și la zi banii care li se cuvin. Firma le păstrează secretă identitatea. Și apoi, pentru un plus de protecție, se și recomandă ca modelele să poarte nume fictive.

Fiind amplasat în centrul Bucureștiului, la Piața Unirii, Charm Studios este amenajat la standardele unui hotel de 5 stele. Studioul a depășit recordul de încasări obținute de cele mai bune site-uri de videochat, acesta câștigând premiul Best Emerging Live Cam Studio, în cadrul Live Cam Awards. Nominalizarea la Best Cam Studio of the Year, în Las Vegas, la GFY Awards, certifică o dată în plus poziția fruntașă pe care o ocupă studioul pe piața de videochat.

Aceasta postare a fost citita de 488 ori !

Comments

comments

Leave a Reply