Vile la îndemâna oricui

De obicei, când spui “vilă”, te gândești automat la o casă mare, foarte scumpă.
În general ai dreptate. Însă, cu noi românii suntem inventivi, există și vile la îndemâna oricui.

Câți dintre voi ați auzit până acum de Proiectul Curtea Domnească? Este un cartier deja existent, cu vile de lux. Aceste vile, la vremea costrucției au costat între 300.000 și 500.000 de euro. Adică vile pentru baștani.
Acum, în mijlocul acestui cartier rezidențial și tu poți avea vila ta, la un preț mult mai mic decât au dat cei din jur în trecut.
street-view-big

Iată ce spun dezvoltatorii zonei:
“Mai concret spus, terenul din centrul cartierului, a fost parcelat în 16 loturi, a câte 500 mp, pe care se vor construi vile simple sau duplexuri, care divizate ulterior prin planul cadastral vor rămâne vile cu suprafața utilă de 120 mp și teren 250 mp (adică fix atât cât trebuie pentru a se încadra și în programul prima casa și la TVA 5%).”

Adică o vilă tip D, construită în 2013, poate fi a oricui, pentru suma de 131.000 de euro. Și este la cheie. Adică îți dă cheia în mână, semnezi contractul și gata. Trebuie doar să-ți aduci mobila și s-o pui cum vrei. Casa este superbă. Casa adică vila! Propria ta vilă!
vedere-out1-big

Unde se află acest cartier rezidențial, Curtea Domnească?
În domnești, la 2,5 km pe dreapta de șoseaua de centură. Cartierul oferă acces către orice zona din București dar și posibilitatea de a evada în natură, oricând vă doriți. Poziția ansamblului vă oferă un aer curat, un trafic eliberat și liniștea binemeritată, ferită de traficul infernal al orașului.

Până în anul 2013, cartierul oferea doar 3 tipuri de vile, (A, B și C), însumând 110 vile elegante, stil care aducea cu vechile conacuri boierești. Însă, din acest an, dezvoltatorii zonei, au conceput această vilă de tip D, chiar în centrul cartierului rezidențial.

Ce facilități sunt în zonă?
Piscină ultra-modernă cu baldachine, șezlonguri și bar;
Terenuri de tenis – zgură, cu nocturnă, pentru închiriat sau lecții private;
Sală de fitness utilată în 2013 după ultimele standarde.

Grădiniță ECO
Copiii dvs. vor beneficia de grădinița ECO, un mediu cald și primitor, cu educatori profesioniști, care vor avea grijă de micuții dvs. În plus, aceștia vor fi tot timpul aproape de dvs. Din 2014, cartierul rezidențial va beneficia și de o școală cu aceleași condiții.

Există restaurante în zonă?
Există o pizzerie italiană, cu pizza ca la mama ei, precum și un restaurant ca la carte, cu meniuri variate și bucătari de soi.
În plus, acestea pot găzdui și petrecerile dvs.

Acum și dvs. puteți avea una din aceste case Domnesti, beneficiind de toate utilitățile din jur!

Leave a Reply