Viva D8. Tablețica cu “flocoșei”

Înainte să-mi săriți în cap pentru acest titlu mai neortodox, vă rog a citi cu atenție dicționarul limbii române. Apoi să citiți articolul să vedeți de ce această nouă tabletă Allview este cu flocoșei.

Tableta Viva D8 a fost scoasă din fabrica brașoveană acum câteva zile, direct în frigul de -20° C.

viva d8Dispune de o cameră foto principală de 3 MP și un webcam de 1 MP ce poate fi folosit pentru apeluri video. Bluetooth-ul 4.0 este și el prezent, ca și WiFi ce merge până la clasa N, receptor GPS, radio FM, port microUSB 2.0 și 3G HSDPA+.
Dispozitivul vine cu o memorie internă de 4 GB, putând fi extinsă prin atașarea unui card micro SD de până la 32GB.
Viva D8 vine cu un procesor dual-core la 1,3 GHz și ecran IPS de 7,9 inci. Aici avem și o parte mai puțin bună, anume că are doar 512 mega RAM, ceea ce ar putea fi o problemă pentru rularea mai multor aplicații în același timp.

Ecranul are o rezoluție de 1024×768 de pixeli. Însă cel mai important aspect al acestei tablete este slotul pentru SIM, cu funcție de telefonie. Astfel, puteți efectua și primi apeluri, trimite sms-uri, mailuri etc, fără a mai fi îngrădiți de-o conexiune WiFi.
Noul Viva D8 este compatibilă cu tehnologia Miracast, ce permite transferul imaginilor și al sunetului de pe gadget pe orice televizor ce are port HDMI, cu ajutorul adaptorului wireless display Smart2View.

puffyȘi ajungem la titlu. De ce tablețica cu flocoșei? Este prima tabletă ce a primit și un ajutor prețios pentru vremea câinoasă. Căștile Puffy!

Poti conecta tableta ta Viva D8 la o pereche de casti cu Bluetooth “Puffy„”. Castile pufoase te protejeaza de frig in sezonul rece si iti ofera un look aparte. Le poti purta oriunde: pe strada, in parc, la sanius, la ski sau pe bicicleta. In plus, le poti folosi ca dispozitiv handsfree pentru a raspunde la apeluri. Functia Bluetooth integrata are o raza de actiune de pana la 10 m. Castile au un acumulator de 200 mAh incorporat si ofera o autonomie audio de pana la 3 ore. Castile Puffy sunt disponibile in doua variante de culori: maro si negru.

Tableta vine la un pret de numai 649 de lei și poate fi achiziționată din magazinele partenere.

Leave a Reply