Vreau procesor i5!

Există zeci de magazine IT online. Nu știi niciodată care e mai bun. Românii se uită în primul rând la preț. Apoi la garanție. Deoarece dacă ai garanție un an la un produs, degeaba dai pe el cu 20 de lei mai puțin decât de la alt magazin care-ți oferă garanție 2 sau chiar 3 ani.
Și azi vreau să vă vorbesc de magazinul de unde-mi voi lua laptop.

asus-dwynÎmi face cu ochiul un ASUS X451MA-VX066D 14″ HD. Și la prețul pe care-l are, imposibil să nu vă facă și vouă pe plac.
Procesor dual core la 2,1 Ghz, HDD de 500 GB, 2 GB ram DDR3, precum și-un ecran de 14 inci. Nici foarte mic, nici foarte mare. Ăla se numește laptop. E portabil la 14 inci. Deja ce este sub 13 inci mi se pare tabletă. Știu ce vorbesc, am un Eee-PC și mă chinui să scriu ceva. Consider că e pentru fete sau copii.
Dar am văzut și laptop cu monitor de 19 inci diagonala. Era un HP făcut în 2004. Cântărea 5,5 kilograme. Îți rupea umărul. Dar, era laptop! Era portabil? Da. Deși, laoptop înseamnă că-l poți ține în poală. Păi după jumătate de oră de stat turcește și cu ăla în brațe, îți blestemai soarta. Însă, să revenim la magazinul nostru. De la care am promis, că pe lângă acel laptop, îmi voi lua și procesor i5!

Dețin un i3-2120 momentan. Deja îmi face probleme în aplicații care cer mai mult. Eu am ochit un i5-4460, însă am o problemă. Procesorul meu este pe socket 1155, iar procesorul de care v-am spus este de ultimă generație, pe socket 1150. În cazul ăsta, va trebui să-mi iau și placă de bază.
– Păi dacă-ți iei și procesor și placă de bază, de ce nu-ți iei AMD? Că ajungi mai ieftin pentru produse mai performante!

Am avut AMD XP 2200+. Mi s-a urât de AMD. Sunt bune doar pe foaie, ca și plăcile video AMD. Și nevastă-mea are procesor XP 3000+, slăbuț, care face probleme. Un AMD performant papă curent pe pâine și e bun în jocuri, atât. Și cum eu nu-s gamer profesionist, am nevoie de un procesor Intel. Știu că ăla mă ține fără probleme, am testat zeci în full load și n-au făcut probleme. Asta pe când un AMD mi-a dat restatr după 3 minute de Prime 95.

Și să vă explic de ce Dwyn.ro este unul din magazinele mele prefarate. La procesor am garanție 3 ani! Am și magazin fizic la care mă pot duce, nu să aștept două zile după curier… Asta e cel mai enervant. Îți cumperi ceva și aștepți să ți-l aducă un curier. Care-ți mai cere 20 de lei pe transport. Și-am văzut cum se joacă fotbal cu coletele…
Unde mai pui că la profesioniștii de la Dwyn.ro am garanția calității, fiind firmă serioasă, cu peste 10 ani de când se află pe piața românească.

Voi ce vă veți cumpăra de la ei?

Aceasta postare a fost citita de 1147 ori !

Comments

comments

Only 1 comment left Go To Comment

  1. Pingback: Vreau procesor i5!Bloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro /

Leave a Reply