3 idei de rochie de nuntă pentru cele care caută ținute cu mărimi mari – le găsești la DY Fashion!

Urmează să participi la un eveniment precum o nuntă și nu știi ce ținută să alegi? Tu și alte o mie de femei. Trebuie să recunoaștem, aceasta este problema clasică a unei femei. Cu atât mai mult, cu cât este în căutarea unor ținute care să îi fie pe plac, dar să fie și disponibile în mărimi mari.

La dyfashion.ro vei găsi rochii diverse, disponibile în mărimi la fel de diverse. Dacă până acum te-ai străduit să găsești rochii în mărimi mari, ei bine aici le găsești oricând. Multe dintre modelele disponibile sunt în stoc și până la 4XL sau mai mult.

Iată o sursă de inspirație pentru tine, un top 3 rochii pentru evenimente precum nunțile

Se spune că despre gusturi nu se discută și, poate că într-o oarecare măsură, se aplică și în acest caz. Totuși, sunt câteva reguli general valabile: să nu porți alb, altfel ai pune într-o lumină și postură nefavorabilă pe mireasă, să nu porți negru, de evitat pe cât posibil mai ales dacă ești parte din familie, întrucât negrul se asociază cu doliul și este în contradictoriu cu ce se întâmplă de fapt la un eveniment precum nunta.

Greu de găsit ceva pe placul tău, mai ales când ești în căutare de rochie de nunta marimi mari? Iată câteva variante pe care le vei găsi la DY Fashion:

1. A line midi

Pentru persoanele scunde va fi un midi în toată regula, în timp ce pentru cele care sunt mai înalte, va fi o rochie puțin mai lungă de linia genunchilor. Disponibilă în trei culori și în mărime până la 3XL, rochia din voal, cu accesoriu la gât este wow.

Pro: este stil plisat la material, ceea ce va crea un efect plăcut, are umerii acoperiți, ceea ce poate crea un efect optic deosebit, o armonie în liniile corporale, decolteu adânc.

De luat în considerare: este la baza gâtului și pentru unele persoane acest tip de linie ar putea fi un oarecare disconfort.

2. A line asimetric

Pentru cele care știu că A line le avantajează, dar ar dori ceva cu care să iasă din tipare în același timp, rochia cu lungime asimetrică este alegerea perfectă. O găsim în colecția de la DY Fashion. Are talia marcată mai sus, cu un cordon din același material și o floare, un element decorativ plăcut.

Pro: materialul său cu textura ușor lucioasă face ca rochia să pară și mai elegantă, are spatele gol, îți oferă și libertate de mișcare.

De luat în considerare: este din tafta, ceea ce ar trebui să ai în vedere dacă este o nuntă ce are loc în una din cele mai hot luni de vară.

3. Rochie lungă

Oricum ar fi, orice trenduri s-ar mai schimbă, un lucru este cert și anume că rochiile lungi sunt nedetronate. Pentru cele care consideră același lucru, ei bine la DY Fashion sunt și astfel de variante. O recomandare este rochia Moze, din organza, cu volănașe la umeri.

Pro: disponibilă până la mărimea 46 adică 3XL, o astfel de rochie este fluidă, vaporoasă și confortabilă.

De luat în considerare: este baby blue, singura variantă cromatică.

Acum că ai luat toate acestea în considerare, mai rămâne doar să comanzi. Ai și procedura simplă de retur, în cazul în care la proba finală, când probezi ți se va părea că nu este ceea ce îți doreai. Ai atât de multe colecții din care să alegi, de aici, în funcție de tipul de siluetă, eveniment, momentul zilei sau tipul de croi. Tu ce vei alege?

Contact: contact@dyfashion.ro

Leave a Reply