Alte mamici m-au sfatuit cum sa aleg lenjeria de pat a copilului

2222Inca de cand aflam ca vom fi mamici, ne preocupa tot ceea ce tine de sanatatea noastra, de sanatatea si dezvoltarea copilului, si, aceasta grija nu dispare prea curand. Odata ce am nascut, ne facem griji cu privire la un program de somn al copilului, la alimentatie, la orele de joaca si asa mai departe. In acelasi considerent ne gandim cum facem ca propriul copil sa se bucure de un somn linistit si calm.

Primul lucru pe care il observam la copil este ca acesta are pielea extrem de sensibila, ceea ce ne face, pe noi mamicile, sa fim extrem de atente la lenjeria de pat a copilului si la articolele care ii vor asigura somnul din patutul sau.

Cum am cumparat lenjeria de pat a copilului meu?

O multime de mamici m-au sfatuit sa am grija la ceea ce pun in patutul copilului meu pentru ca orice alt material elestic sau din poliester ii poate cauza alergii sau poate retine acarieni, ce ar inrosi pielea sensibila a copilului. M-am ghidat dupa urmatoarele caracteristici in alegerea lenjeriei de pat pentru cel mic:

bertoni

  1. Lenjerii de pat din bumbac pentru copii. Aspect extrem de important. Bumbacul are fire 100% naturale si este cel mai bun material pe care pielea copilului il imbratiseaza cu drag, fiind un material placut la atingere, confortabil si lejer.
  2. Lenjeria de pat sa fie cat mai simpla. Nu am luat lenjerii de pat cu modele sofisticate sau lenjerii de pat creponate, pentru ca eram sigura ca la cateva spalari lenjeria va deveni rigida, asa ca, am spus pas.
  3. Am optat pentru o pata de culoare pentru aceste modele de lenjerii de pat pentru copii din bumbac si am ales pentru patut nuante de alb cu verde si alb cu roz.
  4. Cusatura materialului conteaza extrem de mult. Pentru a ma asigura ca o lenjerie pentru copil va dura mai mult de 10 spalari, am analizat ca fiecare cusatura sa fie vizibila pe ambele parti ale produsului finit, mod in care m-am asigurat sa fie bine cusuta la masina, pentru a nu se desprinde niciun fir de ata.
  5. M-am asigurat ca sunt placute la atingere, pentru ca bebelusul meu sa aiba parte de un somn linistit, intr-un mediu uscat si confortabil.
  6. In plus, am luat aminte la ceea ce alte mamici spuneau pe forum: cearceaful trebuie sa fie din bumbac, insa, conturul acestuia sa fie bine delimitat de un elastic, pentru ca in timpul somnului copilul sa se poata misca, fara a aluneca de pe lenjerie.
  7. In cele din urma, o lenjerie nu trebuie sa isi piarda culoarea dupa utilizari indelungate.

Asa ca, pentru a-mi indeplini toate aceste nevoi de siguranta si confort pentru copilul meu am ales lenjeriile marca Hubners, de pe site-ul bebelas.ro. Comanda primita a fost identica si acum, cel mic, se bucura de un somn placut, iar alaturi de el si eu ma simt in siguranta, stiind ca am gasit aliatul perfect pentru toate solicitarile copilului meu.

Leave a Reply