Anul ăsta a venit Moșul bogat

Pot spune că anul acesta, Moș Crăciun a fost mai bogat ca-n anul precedent. Nu mi-a adus vilă cu piscină, nu mi-a adus un Dodge Charger sau un televizor nou. Însă mi-a adus altele, unele chiar foarte trebuincioase. În plus, mi-a oferit posibilitatea să pot face și eu cadouri mai acătării ca anul trecut.
Hai să vedem ce-am primit:
– o cămașă nouă. Una care să mă cuprindă, în totalitate, inclusiv burdihanul;
– o pereche de bocanci de iarnă. Au venit la țanc, deoarece nnu aveam. Am mai multe încălțări, dar niciuna pentru ger și nămeți. Am bocanci, până sub gleznă, cu talpă antiderapantă. Dar pe nămeți îmi îngheață piciorul în ei. am cizme, însă alunec cu ele, n-au talpă antiderapantă deloc. Și mai am o pereche de ghete, cu talpă bună, însă care s-au dezlipit. Adică îmi intră apa ca la balamuc;
– dulciuri, portocale cât cuprinde, vreo 6 kilograme, plus cozonaci să-mi ajungă până la paște;
– bani din online. S-au făcut, nu mă plâng. Se poate și mai bine, privesc cu speranță către 2015;
– probabil cel mai important: un loc de muncă bun.

Încă când credeam că au terminat de venit darurile, am mai avut ceva. O surpriză de la Răzvan. Care-n cârdășie cu poznașii de la iLux mi-au făcut un cadou la care nu mă așteptam. O șosetă mă nene. Am zis sărut mâna, că dacă era să-l lase pe grasu’ de capul lui, îmi dădea ăla o perechede obiele ponosite, sau cine știe ce prezervativ. Asta așa, în spiritul “Top cadouri nașpa“.
Șosetuța conținea o sticlă de șampanie, care s-a gătat în câteva minute, o cutie de praline pe care abia voiam s-o devorez, însă m-a lăsat nevasta fără ea, că trebuie s-o dea la doctoriță… Iar piesa de rezistență, un CD cu rock românesc.

Și ascultând God – Here comes the night, mi-am adus aminte cu plăcere de alte trupe de care n-am mai auzit mare lucru de ceva vreme.

Ne-am adus aminte de când mergeam la concerte Interitus Dei, înainte să se destrame și să treacă în forma Magica, ne-am adus aminte de Avatar, când rupea scena din Club A, ne-am amintit de Andy Ghost și Altar, care s-au ubișnuit să scoată o melodie pe an.

Și totr așa, depănând amintiri frumoase, am dat de Cap de Craniu, trupă care promitea mult. Și de care credeam că s-au despărțit, de n-am mai auzit de ei. Însă, n-am mai auzit noi, tipilor le merge bine, au avut spectacole lunar… Abia aștept să-i văd live la anul.

Și uite așa, o melodie veche nu numai că m-a binedispus, însă m-a purtat în timp, acum 10 ani. Și cu ocazia asta, ne-am sfătuit ca pe viitore, când or mai fi concerte, să ajungem măcar la unul împreună, lăsând în urmă griji, datorii, facturi, serviciu, nevastă, copil. O seară rock între prieteni, o dată sau de două ori pe an nu face rău nimănui.
santa-7

There are 8 comments left Go To Comment

 1. Rudolph Aspirant /

  Felicitari pt cadouri ! Ele inseamna ca ai fost totusi cuminte in anul care e pe cale sa se incheie si ma simt si eu bine ca am fost si eu asa in preajma ta pt ca eu incerc sa ma asociez de cand ma stiu, cf sfaturile lui mama, numai cu persoane cuminti, desi nu imi reuseste intotdeauna.

  Plus acum ca ai primit si un job nou ai oportunitatea mai clara de a putea programa si chiar implementa regulile si conditiile necesare unui somn de frumusete optim, ceea ce nu poate fi decat de bine. Daca jobul e in tura de noapte sau in ture schimbatoare e
  poate ceva mai dificil, deoarece trebuie sa te lupti cu mama Natura, inclusiv cu Soarele si Luna, insa daca ne raportam la ideologia in esenta optimista a marelui ganditor iluminist central europeean Leibnitz, (chiar daca dl Voltaire a facut misto de ea in mod deosebit de spiritual dar totusi omagial, dansul fiind mai periferic europeean si asa mai recalcitrant si francofil ca si romanii), nu e ceva total imposibil.

  1. Spanac / Post Author

   Tură normală, de la 8 dimineața. Mă culc la maxim 1, ca să mă pot trezi la 7 dimineața. Însă din ianuarie, mă pun în pat și eu la 22:30, odată cu nevasta, ca să fiu odihnit a doua zi, nu să dormitez până pe la prânz…

 2. Ciprian Lospa /

  Foarte faine cadourile. Mai ales soseta. ) Succes cu jobul!

  1. Spanac / Post Author

   Mulțumesc!

 3. Dobre Petronel /

  Tari cadouri, soseta aia iti vine bine? Poate gasesti la ce sa o asortezi. 🙂

  1. Spanac / Post Author

   O șosetă mare, frumoasă, o port drept căciulă!

 4. iLUX /

  He-he! Ne bucuram din suflet ca soseta ti-a adus atat de multa bucurie. Daca stiam ca vrei sa o porti, iti puneam doua 😀 Mii de multumiri si lui Razvan, fara de care toata poznasia nu ar fi fost posibila. La multi ani si multa bafta la noul job 🙂

  1. Spanac / Post Author

   Mulțumesc la fel!
   Aștept de ziua mea o pereche. De ghete!

Leave a Reply