Articole vestimentare și accesorii personalizate la Creativ Gift

Pentru cei care sunt în căutarea unui cadou special care să emoționeze cu adevărat, magazinul online Creativ Gift are variante dintre care puteți alege. Articolele vestimentare sunt un cadou destul de “riscant” de cele mai multe ori din cauză că modelul, culoarea sau stilul nu i se potrivesc celor care le primesc. Contrar a ceea ce se crede, nu mărimea ar fi problema în multe cazuri, ci toate celelalte aspecte.

Pentru ca un cadou să fie cu adevărat apreciat și poate chiar emoționant, cele personalizate ar putea fi piesa de rezistență pentru mai multe ocazii, nu doar zilele de naștere. Un text basic care să amuze sau o frază care îl reprezintă pe cel în cauză atunci când sunteți cu gașca de prieteni imprimat pe un tricou, hanorac sau chiar șapcă pot fi piesa de rezistență de la o petrecere.

Vești anunțate prin intermediul unui cadou

Chiar dacă aceste articole ar putea să amuze, cei de la creativgift.ro vă ajută și să  emoționați prin intermediul lor. Orice veste poate fi redată cu ajutorul unui hanorac, spre exemplu. Imaginează-ți cu ar fi să mergi la viitorii nași de cununie cu niște tricouri pe care scrie “Vreți să fiți nașii noștri?”. Bucuria va fi cu atât mai mare, cu cât vor vedea că v-ați implicat și că vă doriți cu adevărat să vă devină ca niște părinți spirituali.

O variantă și mai emoționantă care va rămâne mereu în gând și amintire este anunțarea unei sarcini prin intermediul unui tricou sau chiar body de bebeluș. Viitorii bunici vor fi emoționați până la lacrimi când vor afla că mesajul de pe tricoul vostru este cât se poate de adevărat și că în curând vor avea un mic nepoțel printre ei.

Printre acestea, sunt și accesorii ce pot fi personalizate, adăugate la cadou ca un element care completează. Alături de tort, șampanie și flori, poți adăuga și un astfel de accesoriu. Pe site sunt chiar și sepci personalizate care sunt potrivite în special pentru cei care au o anumită pasiune sau sport pe care îl practică. Pentru aproximativ 50 de lei puteți comanda o șapcă pe care este scris mesajul “Roll the dice” sau “Gambler”, alături de alte variante.

Ce mai găsiți la Creativ Gift

Pentru că acele cadouri personalizate nu se rezumă doar la articolele vestimentare, puteți opta chiar și pentru o cană imprimată cu un masaj sau chiar o poză sau de ce nu un ceas. Categoriile de produse variază și pentru orice persoană dragă puteți găsi o variantă potrivită. Comenzile pot fi plasate direct de pe site unde puteți și vedea modelele disponibile.

Contact:

0757771436.

Leave a Reply