Cauti un salon cu epilare definitiva Iasi? Afla din acest articol de Stailer

Vremurile in care programarile la saloanele de beauty se faceau telefonic au apus de mult, in sensul ca cei care vor sa ia legatura cu personalul o fac prin prisma internetului. Isi dau mesaje, scriu ce au de scris si stabilesc acolo intervalul in carea va avea loc intalnirea. Rar se mai dau telefoane de acel fel, si cand se dau, lumea o face pentru a confirma locul.

Influentat de aceste contexte a luat nastere Stailer. Platforma deja a adunat diverse saloane si personal calificat care sa furnizeze servicii pentru toata lumea. Asadar, daca la momentul de fata cauti un salon epilare definitiva Iasi trebuie sa afli cateva detalii despre acest site care te-ar putea influenta sa iei o decizie.

Vei putea vedea rezultate in timp real cu lucrarile celor care activeaza in acest domeniu si sa programezi vizita in intervalul mult dorit. Este mai usor sa ai parte de manichiura, coafura sau un masaj de relaxare daca alegi sa te bazezi pe Stailer.

Tu cum preferi sa te epilezi?

Avand in vedere ca exista numeroase variante prin care poti sa obtii o piele fina, ca de matase, de multe ori se opteza pentru cea mai simpla. Cu lama, cu o crema de epilare sau cu ceara, acestea sunt doar cateva metode prin care se poate scapa de parul nedorit de pe corp. Din pacate acestea nu sunt si eficiente, in sensul ca acel efect nu dureaza mult.

Epilarea definitiva este insa o metoda pentru care multe femei opteaza. Aceasta are loc la un salon dotat cu instrumente profesionale, un salon in care gasesti personal specializat si aparatura profesionala. Dupa cateva sedinte vei putea sa vezi rezultatele si sa te bucuri ca poti purta fuste si rochii ori de cate ori doresti.

Stailer este acel mic asistent care te poate ajuta sa vezi care sunt saloanele la care poti apela pentru a avea o astfel de piele. Cu ajutorul filtrelor gasesti salonul preferat si poti sa si faci programarea. Preturile iti sunt afisate de indata, poti sa vezi si parerile celorlalti utilizatori pentru a lua o decizie. Vei avea transparenta totala in ceea ce priveste serviciile.

Chiar daca ai avut in trecut o experienta neplacuta, asta nu inseamna ca de acum apelarea la un salon va veni la pachet cu acelasi tratament. Saloanele listate pe Stailer sunt unele premium, vei intalni doar personal de incredere care te va ajuta sa ai parte doar de servicii care merita.

Ia cu tine aplicatia oriunde mergi si fa cate programari vrei

Poti sa descarci aplicatia Stailer din Google Play sau App Store si sa faci cate programari iti doresti. Este gratuita si daca alegi sa o descarci pe telefon, aceasta te va notifica de fiecare data cand urmeaza sa ai o vizita la salon. O configurezi din setarile telefonului si ai parte de un reminder ori de cate ori nu vrei sa ratezi vreo vizita la salon.

Aplicatia Stailer nu tine cont de numarul de programari pe care doresti sa le faci, asadar esti liber sa-ti programezi persoana iubita, prietenii dar si rudele care doresc sa se relaxeze cu o manichiuri sau cu un masaj de relaxare.

In pagina oficiala stailer.ro gasesti mai multe informatii despre aplicatie si despre beneficiile acesteia. Conteaza pe Stailer pentru gasirea unui salon preferat, a unui salon in care sa ai parte de un tratament corespunzator. Preturile fizice sunt aceleasi pe care le vezi in online atunci cand iti programezi vizita, asadar nu vei avea de platit sume de bani in plus.

Contact:

support@stailer.ro

Leave a Reply