Ce face omul pentru bani?

Ce face omul pentru bani? 
Răspunsul este năucitor: orice! Orice, dar cu niște limite. Nu oricine poate executa orice fel de muncă. Nu poți pune un obez, de exemplu, să se urce pe platformă să schimbe becuri. Mariusică mi-a zis că are un coleg gras la mun că (băi, dublu față de tine), care abia urcă 2 etaje și e leșinat. Cum dracului s-o fi angajat ăla în construcții, e-o întrebare la care nu i-am găsit răspuns.
Lumea cam fuge de muncă necurată. Afaceri necurate de genul: sparge un cap, rupe o mână, împinge droguri și le scoate pe trei moldovence la colțul străzi. Nu sunt mulți care se bagă de bunăvoie în așa “afaceri”.

Însă mulțimea de bani obținuți pentru o zi de muncă ilegală poate fi imensă. Să zicem cât un salariu lunat la o muincă cinstită, de birou. Sau chiar pe stradă, depinde ce faci, poate vinzi ziare sau bilete la bingo. Că le introduci date în computer, că dai cu mătura sau că ești un vânzător obosit de parizer și sticksuri. Abia după 3 săptămâni sau o lună faci banii pe care îi face Gigi, dealer de droguri în colț de stradă. Și asta face zilnic, venind acasă cu salariul tău pe o lună.

Tocmai de aceea, din ce în ce mai mulți se apucă de fel de fel de tâmpenii și prostii. Observ însă că și Poliția își face treaba. Numai că prinde doar pionii. Capii sunt de neatins. De multe ori sunt mână în mână cu polițiștii, cu vreun mafiot sau, cine știe, parmalenatar. Unii mafioți stau bine merci pe yahturi luxuoase și-și pun poze pe rețelele de socializare, mândrindu-se de avuția lor, în fotografii pline cu aur, șampanie, cavior, fete frumoase, bani, arme și de ce nu, grămezi de droguri.
Însă dealerii de cartier, sunt băgați la zbârnă. Șase ani pentru 3 grame de cocaină găsite asupra lor. Muncă ușoară și rapidă, însă temnița e al naibii de grea… Și șanse să te prindă sunt destule, nu știi cine și când te dă în gât.
sexy

Deci mai bine ești cinstit. Dacă ești fată dezinvoltă și frumoasă, videochatul îți aduce bani cu nemiluita. De exemplu, te duci la live studio Bucuresti. Și-ntr-o lună, cu muncă cinstită, faci banii pe care-i face ăla la colț de stradă, cu ochii în patru după poteră.
Cunosc și eu câteva fete care-au profesat destul timp. Să zic câțiva ani. Au făcut o căruță de bani, erau plătite la timp. Și shwourile erau transmise în afară, Germania, America și Olanda. Niciun român nu avea acces, fiind blocate IP-urile de România. Așa poți face bani dintr-o muncă cinstită, perfect legală. Și asta fără temeri de genul “să fii recunoscută de unchiul Georgel din Cluj”!

Din păcate, noi, românii, mai avem câțiva ani până să ne civilizm la nivelul Europei. Deocamdată suntem încă închiși la minte și arătăm cu degetul spre astfel de îndeletniciri.

Păcat de Europa. Păcat de ce era și în ce hal a ajuns. Să-ți fie frică să mai mergi cu metroul. Probabil asta s-a și vrut. O teamă imensă, controlată cu ajutorul unor barbari însetați de sânge… Suntem prea mici ca să cunoaștem adevărul din spate.

Aceasta postare a fost citita de 2736 ori !

Comments

comments

Only 1 comment left Go To Comment

  1. Breev /

    fetele bune ajung in rai, iar fetele rele ? ajung unde vor ele…

Leave a Reply