Cum sa obtii verificarea tehnica a proiectului de casa cu ajutorul Smart Home Concept

Fiecare persoana viseaza la momentul cand va construi propria casa, pentru care munceste multi ani din intreaga viata. In principiu, constructia casei nu trebuie sa intampine niciun fel de probleme, mai ales daca ai deja proiectul stabilit si stii cu ce echipa vei colabora pe parcursul intregului proces. Insa stii si tu ca in realitate te confrunti cu numeroase probleme care se ivesc la tot pasul.

Important este cu cine decizi sa incepi colaborarea, iar o varianta in acest sens este Smart Home Concept, echipa care iti vine in ajutor inca de la primii pasi, mai exact proiectul. Este ideal sa ai ai o casa doar a ta, construita dupa bunul plac si propriile nevoi, nu-i asa? Mai ales daca proiectul acesteia este potrivit cu bugetul pe care il ai la dispozitie si cu serviciile de care ai nevoie.

Ai deja un proiect dar vrei o parere suplimentara?

Daca ai deja un proiect pentru casa visurilor tale, este normal sa iti doresti o parere in plus. Treci la pasul urmator si alege Smart Home Concept pentru o verificare tehnica a proiectelor. O opinie in plus poate reprezenta un real beneficiu pentru tine si te poate scuti chiar de cheltuieli in plus. Te intrebi de ce?

Echipa de specialisti se va ocupa de verificarea intregii documentatii pe care proiectantii au elaborat-o si va avea drept rezultat un referat de verificare care va insoti proiectul final in momentul cand ajunge in etapa autorizarii.

In acelasi timp, specialistii analizeaza si iau in calcul rezistenta constructiei, de partea legata de izolarea termica, fonica, hidrofuga. Aceasta parte legata de siguranta trebuie analizata cu atentie pentru a impiedica producerea oricaror pericole pe viitor. Scopul pe care il are aceasta etapa de verificare este acela de a cauta metode prin care sa economisesti resurse pretioase fara, totusi, sa compromiti calitatea proiectului.

Serviciile pe care Smart Home Concept le pune la dispozitie sunt variate, iar printre acestea se numara proiecte de casa de diverse dimensiuni, proiect de casa mica, proiect de casa cu mansarda sau proiect de casa cu etaj, insa lista nu se opreste aici.

Ce tip de casa ti se potriveste

Dupa cum a fost mentionat si anterior, exista diferite tipuri de casa din care sa o alegi pe cea potrivita nevoilor tale. Fiecare familei are propriile cerinte, in functie de numarul de membri si de preferintele fiecaruia in privinta casei ideale. In principal, proiectul pe care il alegi tine, in mare parte, de suprafata de teren pe care o ai la dispozitie. Daca suprafata de care dispui nu este foarte generoasa, poti opta pentru o casa inalta, cu etaj si, astfel, obtii o locuinta practica fara a avea un spatiu extins. Insa, daca stai sa te gandesti la tendintele actuale in materie de locuinte, poti opta pentru variante energetice. Acest lucru inseamna sa exploatezi din plin pozitia casei, prin lumina solara, spre exemplu, sau prin alte mijloace asemanatoare.

O varianta din ce in ce mai preferata de romani o reprezinta casele mici, pe un singur nivel intrucat sunt eficiente din punct de vedere energetic si nu presupun costuri mari de intretinere. In ciuda aparentelor, fiecare spatiu din casa este exploatat optim, iar incalzirea este mai usor de obtinut intrucat se realizeaza pe un singur nivel.

Asadar, daca vrei sa ai parte de casa visurilor tale, nu trebuie decat sa apelezi la o echipa de specialisti care iti vor veni in ajutor cu proiectul potrivit, precum si cu pasii urmatori.

Contact:

Strada Matei Voievod, nr. 35, sector 2, Bucuresti

0721 965 884

office@smarthomeconcept.ro

Leave a Reply