Faceți cumpărăturile la Lidl!

De când s-a deschis Lidl aproape de mine, cam de 2-3 ori pe săptămână iau d-acolo ceva. Ba un suc, ba o pâine, ba o masina de tocat, ba alta.
De la o vreme, magazinul a început să ajute cumpărătorii. Ca dovadă, poza de mai jos.
Azi îmi iau niște portocale, să mă bucur de victoria portocalei mecanice de aseară.
lidl

There are 18 comments left Go To Comment

 1. Dan /

  Stai relax … cantarul tau nu este in regula.

  1. Spanac / Post Author

   Ba tocmai, că e bun 🙂
   Le-am cântărit și la ei, la cântarul ăla pentru clienți, înainte să le cumpăr. E al lor de la casă defect. sau i-o fi plăcut casieriței de mine…

 2. stiLizer /

  Cu cat te-au platit astia sa faci reclama la Lidl? :))

  1. Spanac / Post Author

   Nu vezi mă? Cu 400 de grame de roșii turcești, fără gust :))

 3. Doman Daniel /

  Păi în farfurie le cântărești, mă? Normal că e mai mult, are și farfuria aia câteva sute de grame! :))

  1. Spanac / Post Author

   Nu mă, cântarul pus la zero, că nu-s tâmpit să calculez și farfuria! Altă dată voi filma, în caz că mai găsesc d-astea, ca nu cumva să se creadă că-i poza photoshopată…

 4. Adi /

  Dacă erai băiat bun te întorceai să le dai restul. 😀

  1. Spanac / Post Author

   Era ceva să vin înapoi la casă cu 4 roșii, după juma de oră și să le zic “Astea sunt ale voastre“!

 5. vali crintea /

  exista si reversul medaliei, tu ai fost favorizat , altii sunt furati ! pentru exemplificare las un link , daca nu-i cu suparare
  http://omulvaly.wordpress.com/2014/05/12/neamtul-nu-mai-stie-matematica/

  1. Spanac / Post Author

   Nu-i cu supărare. Știu că sunt furați zilnic clienții. Peste tot. La lidl e faza cu gramajele alea ciudate. 450 de grame, 840 de grame, sticlă de 850 de grame și tu crezi că-i de un kil… Carnea la 890 de grame caserola… toate te induc în eroare, crezi că iei un kilogram sau jumătate și, de fapt, observi abia acasă. Nu e neapărat furt, că nu te fură la gramaj, e doar inducere în eroare.
   D-astea 🙂

 6. George /

  Ce fel de Cola este aia la 1.89 lei? Nici apa plata nu mai costa atat…

  1. Spanac / Post Author

   Taci că-i scumpă aia… Erau băuturi ieftine, de 1 leu și 30 de bani, d-alea cum găsești și la Cora, sub emblema Winny, sau la Kaufland. Așa erau și la Lidl, însă văd că de o săptămână nu mai au. Niște apă chiară plină de chimicale, cu un gust bun de cola sau lămâie. Mai erau unele de portocale însă mi s-au părut oribile. Și-acu am luat o cola de la ei, un freeway. Oribila! Mai înghițisem eu gălușca cu o doză de cola fără zahăr, tot freeway… Ceva de nedescris, apă cu gust vag de medicament.

 7. Psihic /

  Apreciez si sunt multumit de Lidl, au produse calitative! Rar se intampla sa ai surprize neplacute din partea lor. Pe scurt isi fac treaba bine.

  1. Spanac / Post Author

   Nu contest, singura nemulțumire pe care o am este că au cărucioarele alea mici prea puține, iar alea mari zac nefolosite, pentru că-s imense. Și fazele cu gramajele alea ciudățele, cum i-am spus lui Vali. În rest, numai de bine. Poate, ca o sugestie asta, nu o nemulțumire, să aibe dulapuri ca la alte magazine, unde-ți poți lăsa sacoșa cu cumpărături din altă parte. Adică la Mega Image care e jumătate cât Lidl, există așa ceva, dar la ei nu.

 8. Tina /

  Supermarketul meu preferat in Anglia e tot Lidl. Tot ce cumpar de la ei e bun si foarte bun, exceptand produsele de genul Freeway (la asa pret asa calitate, produse pentru tot felul de buzunare).
  In Anglia n-am vazut in supermarkete dulapioare la intrare, ei merg pe premiza ca nici un cumparator nu-i hot si daca vine cu sacosa de la alt magazin, n-o sa inghesuie in ea produse din lidl. Presupun ca si Lidl-ul din Romania merge pe aceeasi premiza. Cred ca au incredere in clientii lor. Sau iti lasi restul cumparaturilor in masina sau intri cu ele.

  1. Spanac / Post Author

   Nici acolo n-au dulăpioare? ai devreme sau mai târziu vor vedea că la noi (și la alții, de ce să mint) nu e chiar atât de OK. Însă la un 10-15 lei cât o fura un client din 30, cred că-s trecute ca marfă perisabilă.

 9. Husdup Florin /

  Și eu cumpăr foarte des de la Lidl, prețuri bune și majoritatea produselor de calitate, însă nu am cântărit niciodată ulterior ce am cumpărat :))

  1. Spanac / Post Author

   Eu atunci am cântărit pentru că aveam bani fixi de ceva anume și-am luat pe lângă 🙂 Și m-am mirat când în loc să-mi ceară 8 lei mi-a zis un 6 lei și ceva…

Leave a Reply