In cazul situatiilor legale complexe, apelati la cabinet avocat Sibiu – AVM Consult

Diversele situatii cu care putem da piept din cand in cand ne fac sa trecem prin imprejurimi pe care nu le credeam posibile pana acum. Despartirea de persoana iubita, un accident de masina sau implicarea involuntara in diferite procese ne fac sa realizam ca avem nevoie de ajutor specializat. Si aici ne referim la cineva capabil sa ne reprezinte in instanta. Avocatii sunt acele persoane la care apelam atunci avem nevoie de consiliere legala, sfaturi de specialitate si informatii verificate.

Colaborarea cu un cabinet avocat Sibiu ne poata scapa de aceste situatii tensionate si ne poate oferi linistea de care avem nevoie. Traim niste vremuri incerte, dar cu putin ajutor din partea unor persoane calificate, putem constientiza mai bine problema ducand astfel la o cale in care ambele parti poti fi impacate.

Divortul si custodia – un avocat bun ne poate ajuta pentru a depasi problema fara conflicte

Divortul nu doar ca provoaca neliniste si da peste cap viata ambilor soti, ci contribuie la crearea unui mediu toxic pentru minor. Acesta este de fata de foarte multe ori atunci cand cei doi parinti se cearta, de cele mai multe ori fiind vizata problema custodiei lui. Aceasta problema ajunge de obicei in instanta, deoarece amandoi adultii doresc sa aiba grija de copil, cand acesta este inca minor.

Un avocat Sibiu se poate ocupa de aceasta problema si poate reprezenta parintii in fata legii. In acest fel se poate ajunge la o intelegere pentru ca cel mic sa nu mai fie supus constant unor situatii conflictuale. Avocatii din cadrul cabinetului AVM Consult ofera consiliere, sfaturi si pot reprezenta pe oricine aflat in situatii similare.

Consultanta juridica in cazul litigiilor de munca si a situatiilor neprevazute

O situatie nu tocmai roz se poate intampla si la locul de munca. In cazul in care angajatorul decide sa desfaca in mod abuziv contractul de munca al angajatului, fara prea multe detalii date acestuia, echipa AVM Consult poate lua masuri si poate interveni unde este cazul. Totodata daca antreprenorii doresc pentru angajati noi actualizari ale contractelor de munca si au nevoie de asistenta juridica de specialitate, pot apela la avocati.

Echipa de avocati de la AVM Consult se poate ocupa si de infiintarea firmelor si asociatiilor, daca este necesar. Acest gen de solicitari vin din partea antreprenorilor aflati de obicei la inceput de drum. Acestia doresc sa pornesca cu dreptul pe acest drum, iar un ajutor de specialitate este binevenit.

Detalii suplimentare

Pagina oficiala avmconsult.ro ofera mai multe detalii despre toate serviciile prestate de catre avocatii acestui cabinet. Onorariile si informatiile cu privire la costul serviciilor pot fi aflate tot din site, dar de cele mai multe ori acestea difera de la caz la caz. In functie de gravitatea situatiei si nu numai, onorariile se pot plati si in transe, asta daca suma nu poate fi achitata integral.

AVM Consult ofera discretie in cazul fiecarei situatii, iar ajutorul specializat va fi unul care va face diferenta de fiecare data.

Date de contact:

avocat@christianamondea.ro

Leave a Reply