Ipocriților!

kimoHai că a mai reușit careva să mă scoată din sărite. Un ipocrit fără pereche. M-a scos dintr-un grup. Select vezi dragă Doamne. Am avut neobrăzarea de-a pune niște buci.
Mă, înțeleg când îl deranjează, să zică. Cum mi s-a mai întâmplat. Dar când mă scoți așa imediat de pe grup, că am pus eu niște buci, păi ești ipocrit mă. Să te fac masturbaționist? Că rulează youpornul, redtubele și 8tube-le la tine fără oprire?
Ai coșuri pe față că n-ai dat la buci decât în imaginația ta bolnavă? Oh, ai făcut grup pe facebook. Aia e marea ta realizare în viață?

– L-am dat afară pe Spanac ăla, băga numa porneli!

Excelent. Cum e caricatura aia?
cookie

V-am mai spus de câteva ori, dar mă voi repeta. Dacă nu vă convine că pun ceva, dați-mi de veste. Vorbind civilizat, că de aia e site de socializare facebookul, nu de raportat că pune careva țâțe goale. Sau buci.

Efectiv nu văd care e problema cu bucile? Că tuturor le plac. Bărbați, femei, indiferent de orientare sexuală. Înțelegeam dacă zi de puneam numai femei goale. Aia nu se face. Însă nu e cazul. Cred că o fac o dată pe săptămână. Iată de ce.
Bucile atrag. Dacă pun floricele și cățeluși simpatici nu am așa mare impact.
Iar pe Spanac.eu se râde. În principal d-aia vine omul. Mai un banc, mai o melodie, mai un advertorial de pișcot, mai vede de Roșia Montană și de cazul maidanezilor ucigași, mai o recenzie comică la film.
Să fim serioși, nu intră nimeni la mine să afle cât e banița de tărâțe. Sau să afle rezultatele la bacalaureat.
Sau să afle Dumnezeu știu ce știri. cu Siria, cu bombe, cu mă-sa pe gheață.
Nu coane, aici intri să râzi. Și să-ți delectezi ochii. Cu buci, țâțe și gagici pe motoare.

Și vă spuneam că atrag bucile. Da, sexul atrage. Întotdeauna a făcut-o. Și, sincer să fiu, am făcut asta și ca un experiment. Am pus materialul cu Oricine poate fi cumpărat. Sub 15 cititori, toată ziua… Am pus bucile… Peste 150 de vizite în sub 2 ore.

Așa că hai să lăsăm ipocrizia pentru alții. Alde politicienilor de exemplu… Noi de ce să ne înjosim în halul ăla?

There are 18 comments left Go To Comment

 1. Mihai /

  Tipul te-a dat afara pentru ca e NSFW sa pui poze din alea pe facebook unde e continut public. Iar in principiu daca esti obsedat sexual nu te ridica prea mult faptul ca recunosti public pe blog fata de altul care nu o face.

  Iar daca tu faci blogging asa mai cu un banc, o melodie, sa mai ciupesti ceva de la un advertorial esti parte a ceea ce eu numesc “the average romanian”. Bafta si la mai multe manele din astea!

  1. Spanac / Post Author

   Coane, ce e nsfw??? Că noi ăștia românii suntem așa mai prostuți… Nu estem toți deștepți ca voi!

   1. Mihai /

    Google it!

    1. aidan_ovidiu /

     Mda, singura chestie despre care am ceva de spus si eu este reticenta ta in a utiliza Google. E foarte usor: http://lmgtfy.com/?q=how+to+google

 2. bomby /

  Doamne ce oameni ratati,spanac poate ii gay omu … pune si pentru el ceva mai special 😉

  1. Spanac / Post Author

   si chiar daca e gay, se poate bucura. insa nu e ratat de aia, e ratat ca are el idei fixe. duca-se pe pustii

 3. toni Blajinul /

  Spanac chear nu teai saturat de inteligenta pestelotilor cum invata sa navigheze pe internet is si arata colti cat de multa gramatica si stil de mare literat ,te intreb mai rezisti eu nu Tony.ro

  1. Spanac / Post Author

   Nu stiu nici eu… chestia e ca n-am ce le face…

  2. aidan_ovidiu /

   Toni, tu esti troll sau chiar ai atins un prag nou?

   PS: Si tu, Spanac, te credeam un tip cu anumite valori, un glumet rebel, cu un simt parodic. De ce incurajezi astfel de exemplare pe aici? Deja nu mai sunt amuzante, sunt dezgustatoare.

   1. Spanac / Post Author

    Nu e troll, e doar bătrân. În plus, fiind pe un jaf de telefon, cum am văzut ceva inteligibil în română, am dat accept. Rău e fără net pe un ecran mare… Groaznic.

 4. Anamaria /

  Mai Spanac, mie imi plac pozele alea pentru ca imi place Coco. Atat fizic cat si pentru ca are un caracter deosebit si e un om bun. Da-l in ma-sa pe onanistul asta plin de cosuri care probabil, vorba ta, a facut sex doar in vise. Tu nu trebuie sa te asociezi cu astfel de oameni, bre. Ce pusca mea cautai tu in grupul lui? Da-l in pacatele mele si vezi-ti de treaba ta ca faci bine ce faci.

  1. Rudolph Aspirant /

   Dar cine e Coco ? Mi se pare un nume interesant.

   1. Anamaria /

    Coco Austin, nevasta lui Ice-T.

  2. Spanac / Post Author

   Știam și eu că e bună la suflet. Însă e și mare pițipoancă. Dar asta nu-i știrbește cu nimic imaginea, ba chiar o ajută. Foarte rare cazurile.

 5. Rudolph Aspirant /

  Ha ! Ha ! Si eu tocmai am scris un comentariu de tip negativ sub acele poze, dar zau,pana si pe mine m-au atras aceste fotografii, ca sa comentez negativ,dar tot nu m-au respins in sens sa nu mai dau click pe blogul tau vreodata ! Mai ales ca eu, fiind optimist, am tot sperat si m+am uitat chiar la toate pozele, doar doar sa fie macar una asa mai acceptabila, desi din pacate nu a fost asa, dar macar acum mi-a ramas speranta sa pui si poze cu c..i de barbati intr-o buna zi, dar totusi nu de din aia ca ala de mai sus totusi.

  1. Spanac / Post Author

   Nu, cu bărbați nu pun. Însă mă bucur că nu te-am gonit cu bucile de femei…

 6. Vloguleț /

  Desigur, te-a scos din grup și imediat e obsedat de pornografii….interesant.

  1. Spanac / Post Author

   Foarte interesant!

Leave a Reply