Mai e nevoie de protecție pentru telefon în 2021?

Am trecut, dragii moșului, în anul 2021. Ușor sau greu, am ajuns și aici. Din anul trecut n-am simțit mai nimic. Am stat între aceeași pereți ai apartamentului încât ziceai că sunt la pușcărie. Nu că acum o fi mai brează situația.

Dar trecem peste asta și ajungem în miezul problemei. În anul 2021 mai avem nevoie de folii Samsung pentru telefon? Având în vedere că au ajuns la Gorilla Glass 5-6, sau cât o fi, sticlă atât de dură? Ei bine, DA. AVEM NEVOIE.

Și asta o zic din propria experiență. Începem din 2014. Că de atunci îmi aduc aminte ce și cum. Nevastă-mea avea fel de fel de telefoane slăbuțe, abia putea deschide internetul pe ele, ecran mic, se simțea nevoie de ceva nou. Câștig la un concurs un telefon bun, de ultimă generație și il dau cadou. Rezistă telefonul la ea… două luni. Că-l scapă fix în WC. Îl scoate repede, îl șterge, îl bagă-n orez, în bumbac. Sanchi, ecranul mort. El așa funcționa săracul, se aprindea, prindea rețea, dar ecranul era mort. Mă duc cu el la service, îi schimbă ăia ecranul dar era afectat și difuzorul spate. Așa a rămas telefonul ăla și-n ziua de azi. De un an am rămas cu el în cotiera mașinii. Il folosisem să pun muzică de pe el în sistemul audio original al mașinii (casetofon, cu casetă, să ne înțelegem).

După unm timp, îi iau alt telefon. O chestie ieftină dar bună. Bună p dracu, ăla a căzut de pe măsuța de cafea pe covor, când a fost un cutremur de 4 grade și i s-a spart ecranul. L-am schimbat și după 3 zile iar nu mergea. M-am dus cu el în service și i l-au schimbat. Dar am scăpat de el, atât de bun era.

Anul următor, în 2015 îi cumpăr un telefon nou. Mă rog, nou pentru noi, el fiind SH. Și cu ăla a mers vreo 4 ani. Singura problemă era că trebuia să apese mai tare pe butonmul de pornire ca să-l aprindă. Când mi se stricaseră și mie telefoanele (unul că m-apucasem să-i pun eu soft, altul că mi se spărsese scranul), l-am folosi pe ăsta. Dual sim, merge fără probleme, îl folosim și azi în caz de urgență.

După 4 ani era timpul să-și ia și ea alt telefon. Strânge bani și-și ia. Apoi mă bate la cap să-i cumpăr folii de protecție.
– Cucoană, n-ai nevoie, că nu-l mai scapi.
– Tu ia-mi folii de protecție, că nu se știer.
– Mă, dacă-l scapi și pe ăsta înseamnă că nu-ți pasă de ele.
– Tu ia-mi folie și taci.


Te pui cu femeia? Dacă ții la părul tău, așa grizonat cum e (tot munca ei de 11 ani încoace), îi faci pe plac. Îi cumpăr folii. Două, că cine știe. Trece juma de an și-i văd ecranul crăpat.
– Ce-ai făcut mă, ai stricat și telefonul ăsta?
– Nu, doar folis s-a spart. Știam eu de ce ți-am zis să-mi cumperi.
– Ce-ai făcut?
– Dimineașă eram atât de adormită încât am luat telefonul în mână să închid alarma, l-am băgat în buzunar și am uitat de el, că-l băgasem așa, doar pe jumate. Și-a făcut “poc” pe gresia din hol.

Am tăcut și i-am pus ce-a de-a doua folie. Acum și aia e spartă într-un colț. Dar așa, doar 2 mm. Așa i-l las. Sau ca să fiu băiat de comitet, îi iau folie nouă. Numai c-o achiziționez online, FOLOSIND CARDUL EI!

Aceasta postare a fost citita de 181 ori !

Comments

comments

Leave a Reply