Telefoane de vanzare Samsung S22 FE, in oferta de la Yzzy

A venit momentul sa iti schimbi telefonul. Ce spui de unul Samsung? Gasesti in oferta de la Yzzy telefoane mobile de vanzare la mana a doua. Descopera in randurile ce urmeaza cat de convenabile sunt acestea din punct de vedere al pretului. Crezi ca faci vreun compromis? Nicidecum, din punct de vedere al calitatii aceste telefoane functioneaza foarte bine. Afla mai multe de aici!

Telefoanele la mana a doua vin de obicei cu tot felul de mituri

Multi cred ca anunturile cu telefoane de vanzare Samsung S22 FE sau orice alt model de smartphone din gama Samsung si nu numai vin cu un risc. Acela ca telefoanele nu vor mai avea durata lunga de viata. Se tem si in ceea ce priveste aspectul unui telefon la mana a doua. Ei bine, nu este cazul. Cei de la Yzzy au o politica foarte stricta in ceea ce priveste verificarea fiecarui telefon, inainte ca acesta sa fie pus la vanzare.

In pagina oficiala YZZY exista sectiune de vanzare si separat de cumparare. Asta inseamna ca in cadrul acestei platforme doritorii pot vinde telefonul detinut sau isi pot cumpara un altul. Vorbim, evident, de smartphone-uri la mana a doua. Iata cum se asigura ca fiecare client va primi un produs de calitate:

  • Fiecare telefon este testat tehnic, analizat si verificat vizual. Va fi incadrat ca fiind in stare buna, foarte buna, acceptabil, bun, ca nou etc.
  • Ii este verificata sanatatea bateriei, niciodata nu va fi mai mica de 85%.
  • Fiecare telefon are garantie valabila un an.

Asadar, atat cand vine vorba de vanzare, cat si de cumparare, sunt rigori in ceea ce priveste verificarea fiecarui detaliu.

De ce Yzzy te vei intreba

In lumea in care online-ul este la indemana oricui, de ce sa alegi un anumit furnizor te vei intreba? Pentru ca iti vei face viata mai usoara. Pentru ca excluzi necesitatea de a te descurca pe cont propriu. Eviti anumite riscuri si mergi la sigur. Exista diverse modalitati prin care sa iti vinzi telefonul detinut si sa iti cumperi altul, la mana a doua. Dar presupun sa iti promovezi singur anuntul in cauza, sa discuti cu pontentiali clienti, sa astepti, sa negociezi si asa mai departe. Pana sa inchei efectiv tranzactia in sine pierzi timp, bani, rabdare. Asadar prin Yzzy va fi mai usor.

In plus, colaborarea in sine, fie ca vinzi sau cumperi de la Yzzy, este exclusiv online. Telefonul cumparat il primesti prin curierat sau daca vinzi, il trimiti prin curier de asemenea. Plata este imediat efectuata dupa ce sunt efectuate verificarile si totul e ok, iar daca esti interesat sa cumperi ai si optiunea de plata in rate.

Acum avem alternativa de cumparare a smartphone-urilor la mana a doua. Fara sa fie vorba de vreun risc, de functionalitate scazuta sau limitata. Avantajul este in primul rand cel financiar, iar daca descoperi yzzy.ro ai parte si de servicii excelente. Asadar, de ce sa nu profiti de aceasta sansa?

Contact:

Str. Ana Ipatescu, Nr. 5, et. 2, 208

contact@yzzy.ro

Leave a Reply