Trucuri pentru a gasi cele mai tari cadouri online

De cele mai multe ori asociem un cadou cu o zi de naștere dar pentru a oferi un cadou nu trebuie să așteptăm aniversarea celor dragi. Putem face din fiecare zi o ocazie specială! Magazinele online de cadouri s-au gândit deja la asta și au împărțit cadourile pe categorii, de la cadouri amuzante, cadouri pentru copii sau cadouri de buget la cadouri de lux sau cadouri pentru botez, găsești ceea ce-ti doresti în cateva minute. Procesul achiziționării unui cadou devenind astfel mult mai ușor si rapid. 

Ți-am pregătit câteva dintre ideile noastre de cadouri pentru ocazii speciale, rămâi alături de noi și găsește cadouri perfecte pentru familia ta sau pentru prieteni. 

Îți mai amintești de faimoasele dischete floppy disk? Dacă răspunsul tău este da atunci acest cadou, set 6 coastere Floppy Disk, va fi unul clasic care va trezi amintiri la orice reuniune.  Îl poți cumpăra pentru tine sau îl poți face cadou unui coleg de muncă. Setul de 6 coastere colorate este făcut din silicon și poate fi un cadou memorabil pentru cunoscători. 

Dacă ai în familie un matematician sau poate un prieten care este pasionat de matematică și Științe exacte atunci acesta este un cadou formidabil pentru el. Ceasul matematicianului va atrage privirile si admirația persoanelor care îți vor trece pragul casei. Rezolvă ecuația și răspunde la întrebarea cât este ceasul. 

Ce ocazie mai bună să te întâlnești cu prietenii cunoști? Noi credem că este vorba despre pauza de cafea. Poți savura o cafea aromată și artistică la tine acasă, în fiecare zi cu aceste forme pentru cafea. Setul de 16 forme îl poți folosi și pentru copiii tăi atunci când le pregătești  desertul preferat, orezul cu lapte va fi la mare căutare și ei pot deveni niște artiști în bucătărie. 

Impresionează-ti prietenii sau familia cu termosul obuz. Cu siguranță la acest produs nu se așteptau, un termos neortodox și original. Se va potrivi de minune unui bărbat pasionat jocuri tactice de război. 

Îți dorești să atragi norocul chiar la tine în casă, nu-i asa? Cu certitudine ai auzit zicala ‘banul la ban trage’. Atunci cumpăra-ti hârtie igienică cu imprimeu de 100 de dolari. Nu mai arunca banii pe fereastră arunca-i in vasul de toaletă!

Unicornul este un animal mitologic o creatură legendară și despre el se spune că are puteri magice și miraculoase, acum îl poți avea mereu cu tine pentru a-ti purta noroc. Stick-ul USB unicorn este micuț dar foarte practic, ai grijă să nu ți-l confiște copiii, la cât e de faimos și la modă toată lumea și-l dorește. 

Hot hot hot! Ce este fierbinte? Băutura din cana ta. Cu această cana termosensibilă rezervor îți vei da seama cât este de caldă cafeaua ta. Umple-ti rezervorul cu o bautura care îți dă energie și poți pleca la drum fără nici o grijă! Cana termosensibilă poate să fie un accesoriu inedit pe biroul tău.

Ocaziile speciale ni le creăm singuri, de aceea ele merită atenția cuvenită și oameni dragi alături de noi. Prețuiește aceste momente și fa-le de neuitat alegând cadourile ideale pentru a marca evenimentele din viața ta. Cadourile de mai sus pot fi un punct de plecare atunci când alegi să cumperi ceva special și original pentru persoanele indragite. Iti dorim cat mai multe evenimente frumoase si spor la cumparaturi!

Only 1 comment left Go To Comment

  1. Anca /

    Mi-a placut articolul. Multumesc pentru sfaturi si pentru link 🙂

Leave a Reply