Unde găsești bijuterii fashion unice?

Fiecare femeie este unică în felul ei, iar stilul vestimentar reprezintă cea mai puternică expresie a personalității sale. Veți vedea bijuterii fashion unice marca Janette, disponibile online pe site-ul janette.ro, care au fost special create pentru a da o notă personală ținutei oricărei femei. Sunt bijuterii handmade create cu stil.

S-au înregistrat destule cazuri de doamne cu pretenții, din lumea mondenă, care sunt prezente la același eveniment, elegant și cât mai deosebit îmbrăcate, au văzut cu surperindere și oroare că rochia scumpă pe care o poartă fiecare dintre ele este de aceeași culoare și are aceeași croială, fiind parcă geamăna celeilalte. Sunt fapte reale de care, poate, ați auzit și dvs.

Singura scăpare pentru doamnele în cauză ar putea s-o constituie accesorizarea diferită, care i-ar oferi fiecăreia un stil aparte. Dacă și accesoriile ar fi la fel, totul s-ar transforma pentru doamnele respectivă într-o catastrofă și ambele s-ar fi grăbit să se facă nevăzute de la evenimentul pe care, poate, l-au așteptat cu nerăbdare.

Extrem de elegante și creative, accesoriile handmade pot fi asortate la diverse stiluri vestimentare. Acestea sunt disponibile într-o varietate de modele și culori, fiecare bijuterie spunând o poveste diferită, iar asortată cu hainele potrivite, va contribui cu note de prospețime și autenticitate la ținuta aleasă. În funcție de preferințele personale și de ocazie, se pot alege piese multicolore sau articole monocrome.

Se recomandă accesoriile multicolore pentru o ținută șic și o apariție plină de prospețime. Bijuteriile monocrome pot fi alese în funcție de culoarea care reprezintă fiecare femeie în parte. Spre exemplu, dacă are o fire romantică, va alege roșul, sau dacă este o persoană spirituală și calmă, va opta pentru albastru.

Produsele de la Janette.ro sunt realizate cu atenție și profesionalism, iar fiecare accesoriu se bucură de un design unic. Diversitatea materialelor din care sunt confecționate răspunde preferințelor tuturor doamnelor. Vă pune la dispoziție bijuterii handmade din perle, mărgele, pietre semiprețioase, sidef, coral etc. Nu uitați, pe Janette.ro puteți găsi bijuterii handmade unicat!

Dacă doriți să fiți remarcate și admirate, aici vi se oferă o mare varietate de produse elegante și unice la prețuri avantajoase. Pentru că fiecare femeie e specială, bijuteriile de la Jeantte.ro sunt unicat sau în ediții limitate. Bijuteriile din argint sunt însoțite de certificat de garanție și conformitate, sunt verificate și marcate cu sigla BNR de către ANPC.

Toate produsele comandate sunt livrate în cutiuțe speciale, oferite gratuit la orice comandă, fiind perfecte pentru un cadou. Livrarea produselor se face prin curier rapid și este gratuită pentru toate comenzile.

Plata online se efectuează prin operatori de plăți securizate și PayPal, fără niciun risc din partea cumpărătorului. Se poate alege și plata ramburs, la primirea produselor. În cazul în care cumpărătorul nu-i mulțumit pe deplin de produse, returul este gratuit timp de 30 de zile de la achiziționarea lor.

Să presupunem că mai aveți puțin timp la dispoziție până când va sosi ziua mult așteptată a nunții dvs. În acea zi specială pentru dvs. și pentru mire, doriți să arătați mai bine decât oricând. S-au bifat toate pregătirile care se impun cu acest prilej: locul în care se desfășura nunta, florile care vor oferi culoare și prospețime locației, meniul servit etc. A rămas numai să vă accesorizați rochia de mireasă aleasă din timp cu atâta grijă.

Cum aceasta nu are mâneci, vă propun să vă împdobiți brațul cu o brățară mireasă Nathaly superbă. Este o brățară absolut deosebită, elegantă, modernă și romantică în același timp, pentru ocazii speciale, confecționată din material metalic auriu care nu conține nichel, de dimensiuni 18 x 1,3 cm, decorată cu cristale de zirconiu tip lacrimă și rotunde fațetate, cu străluciri de diamant, pentru a completa impecabil cele mai elegante ținute. Prețul ei este de numai 145 de lei (cu TVA inclus).

Și dacă-i vorba de nuntă, nuntă să fie! Pentru acest prilej cu totul special în viața oricărei doamne, vă propun să vă împodobiți coafura cu un accesoriu păr Mara deosebit. Acest elegant accesoriu este tip pieptene, realizat manual din fir metalic auriu răsucit și decorat cu cristale biconice fațetate, având același stil modern și romantic ca și brățara recomandată. Are dimensiunile de 14 x 8 cm și costă tot numai 145 de lei (cu TVA inclus).

Only 1 comment left Go To Comment

  1. Gina /

    Bratara e absolut superba <3
    Si magazinul e genial. Eu sunt din Suceava si tot timpul cumpar de la ei si fizic si online. Sunt doua magazine. E https://janette.ro si https://bijouxmag.ro.
    Se completeaza demential impreuna <3

Leave a Reply