Usi de garaj sectionale de la Alexiana Group. Aici afli mai multe detalii care te-ar putea interesa

In tot acest ritm cotidian agitat, o usa de garaj este un element esential din componenta garajului tau, dar totusi nu ii prea dai atentie decat in momentul in care este strict necesar. Aceasta usa este mai mult decat o bariera intre spatiul de parcare si lumea de afara, s-ar putea spune ca este o poarta spre confort, siguranta si functionalitate. Aceste usi au evoluat odata cu trecerea timpului, ajungand in ziua de azi sa fie dotate inteligent, cu sisteme smart. Despre un furnizor care iti pune la dispozitie astfel de sisteme afli din cele ce urmeaza.

Alexiana Group este o companie renumita pe piata pentru diversele produse furnizate pentru dotarea casei si nu numai. Astfel de usi de garaj sectionale pe care le gasesti in stoc sunt definitia perfecta ca utilitatea si tehnologia se pot imbina, formand astfel un sistem potrivit pentru orice casa. Usile de garaj sectionale nu sunt doar simple componente ale casei, ele se integreaza cu succes in modul in care ne desfasuram activitatile zilnice.

Avantajele usilor sectionale – care sunt acestea?

Usile de garaj sectionale sunt unele dintre cele mai cautate tipuri de usi pentru garaj, fiind rezistente. Vin impreuna cu doua functii importante, printre care izolare fonica si termica. Au la baza panouri de tip sandwich, elvetiene, din otel si spuma poliuretanica in interior. Atunci cand vei inchide usa de garaj nu vei mai auzi niciun zgomot din exterior si invers. Cei care vor trece prin fata usii nu vor sti ca esti acolo si lucrezi la un proiect.

Pe langa acestea se adauga economia de energie pe care o vei face. Avand la baza un sistem bine implementat, acestea vor pastra caldura in interior, asadar nu vor exista pierderi de caldura sau posibilitatea ca aerul rece sa patrunda in interior. Ele se deschid usor, se pozitioneaza paralel cu solul, astfel ca tu sa poti avea la dispozitie toata suprafata garajului.

O usa sectionala poate fi proiectata in orice dimensiune, echipa se va deplasa si va executa toate masuratorile necesare pentru ca usa sa se potriveasca exact. La cerere se poate alege integrarea unei usi pietonale, asta pentru ca accesul in garaj sa se faca fara a se deschide intreg sistemul.

Alexiana Group, partener in crearea unui ambient placut

Alege sa te inscrii online pe site-ul oficial alexiana.ro si ai parte de un an in plus la garantia care se poate extinde pana la 11 ani. Vei putea sa beneficiezi de consiliere din partea echipei inainte si chiar dupa ce ai usa de garaj montata, asta pentru ca tu sa fii sigur ca aceasta functioneaza asa cum trebuie.

Poti conta pe Alexiana Group si pentru alte produse pe care le poti cumpara pentru casa ta. Plase pentru insecte, sisteme de aluminiu, rulouri exterioare, jaluzele interioare si exterioare – acestea sunt menite sa faca din casa fiecarui client o oaza de liniste si confort.

Contact:

www.alexiana.ro

0230 560 560

0755 111 222

office@alexiana.ro

Leave a Reply