Vrei să achiziționezi un autoturism, dar nu dispui de buget? Solicită finanțare Hyundai la AutoDel

De ceva timp îți stă mintea numai la mașina pe care vrei să ți-o cumperi? Ti-ai făcut deja o idee despre cum trebuie să arate și ce criterii trebuie să întrunească următorul vehicul pe care îl vei achiziționa? AutoDel te poate ajuta să faci din visul tău realitate!

AutoDel te ajută să achiziționezi mașina visurilor tale

Dealer-ul AutoDel are la activ mii de clienți mulțumiți de mașinile pe care le-au cumpărat cu ajutorul echipei de specialiști. Zilnic stocul de autovehicule se mărește cu noi modele de mașini, dintre cele mai variate. Dacă în parcul auto nu se află încă mașina pe care o vrei, o poți primi pe comandă, indiferent de marca și modelul dorit. Dintre mărcile pe care le găsești la AutoDel se numără și Hyundai. Zeci de modele din gamele PASAGERI, Suv, N-LINE sau N-Performance sunt disponibile sau pot fi comandate. Alege-o pe preferata ta în funcție de autonomie, sistemul de alimentare, de aspect sau alte caracteristici care te interesează la o mașină.

Te gândești poate că o mașină electrică este mult peste bugetul tău? Nu este nici o problemă, poți solicita finantare Hyundai care să te ajute.

Cere o finanțare!

Achiziția unei mașini poate reprezenta un cost foarte mare. Dacă bugetul nu îți permite, ești nevoit să amâni momentul pentru a strânge mai mulți bani. Dar nu trebuie să mai aștepți, poți cumpăra mașina pe care ți-o dorești cu ajutorul unei finanțări din partea partenerilor AutoDel. Unii dintre aceștia sunt: BT direct, Mango, TBIpay, Cetelem, UniCredit Leasing, Raiffeisen Leasing.

Este foarte simplu să ceri o finanțare. Tot ce trebuie să faci este să intri pe site-ul AutoDel – www.autodel.ro – și să consulți lista cu actele necesare. Mai apoi, completează formularul pe care îl găsești în același loc. În cel mai scurt timp un operator te va contacta. Preaprobarea se primește în 24 de ore.

Servicii complete

Starea mașinilor pe care le găsești la AutoDel este una excepțională. Ai garanția că toate mașinile din stoc sunt verificate și testate pentru a fi în ce mai bună formă, atât tehnic, cât și estetic. Te vei bucura de experiența șofatului încă din prima clipă în care intri în posesia mașinii. Atunci când ai luat decizia de a cumpăra o mașină, ai la îndemână sfaturile experților de la AutoDel. Aceștia îți sunt alături încă din momentul în care completezi formularul, iar colaborarea cu aceștia nu trebuie să se încheie în momentul în care ieși de pe poarta parcului auto.

Chiar și după ce ai intrat în posesia mașinii, poți apela la serviciile mecanicilor AutoDel. Aceștia sunt suficient de calificați încât să se ocupe de toate problemele mașinii tale. Aici poți face inspecția tehnică periodică, poți apela la servicii de tinichigerie, vopsitorie, programare, constatare și reparații în cazul daunelor.

Completează formularul de pe site-ul www.autodel.ro și vezi dacă ești eligibil pentru a primi o finanțare. Parcul auto îți pune la dispoziție zeci de modele de mașini dintre care să alegi. Dacă nu ești convins de mașina pe care vrei să o achiziționezi, vizitează showroom-ul din Suceava, Bulevardul Sofia Vicoveanca, pentru un test drive gratuit. Nu mai ezita! Ia-ți acum mașina mult dorită!

Contact:
contact@autodel.ro

Leave a Reply