Winter is coming!

Winter is coming! Vine iarna! Vin vremuri nasoale. Cam toate înseamnă aceeași chestie, indiferent dacă ești fan Game of thrones sau nu te uiți la așa ceva deoarece “e pentru puști virgini“.
Adevărul este că, de vreo câțiva ani încoace, iarna a însemnat vreo 2 săptămâni de fulguială, în unele părți chiar nămeți, apoi a revenit căldura. Adică “mercurul termometrelor a urcat de zero grade Celsius“. Și, din ce mai știm de la școala generală, orice temperatură peste zero grade înseamnă dezgheț. Zăpada și gheața se vor transforma în apă, zloaie și mocirlă.

Ce nu-mi mai place mie iarna este zăpada. Parcă e și asta falsă. nu poți face un bulgăre, parcă nu-i apoasă, să se lege fulgii unul de altul, formând la nivel macrocelular un bulgăre, un proiectil ca pe vremuri. Și-mi aduc aminte de-al doilea FUFOrial… ce vremuri, domne!

Însă, să revin la semnificația titlului. Anume că vin vremuri nasoale. Păi mă gândesc numai la zona geografică a României. Toate țările din jur se duc înapoi către comunism. Da, pentru mine, Putin = comunism, cu refacerea URSS. Păi ce facem domne? Țara e împărțită în două. Jumătate vor comuniștii care s-au redeunimt de câteva ori, dar tot roșii au rămar, iar cealaltă jumătate vrea altă culoare poolitică, numai roșu nu.
– Ceva pe mov aveți?

Dacă toată viața asta ar fi un joc, aș ști să mă apăr. Aș pune mâna pe pistolul meu de airsoft și pe mitralieră și dă-i în cap la inamicii care vor să-mi fure avuțiile, țara și femeia! Hai să pretindem puțin că lumea asta e reală. că e apocalipsa zombie și plimbăreții vor cădea doar secerați de bilele BB. Ce s-ar mai da 10 Glock-uri 17 pe un Tokyo Marui. Care are atâta putere încât să explodeze căpățâna plimărețului nenorocit. Și-l cunoști, e ăla care-ți fura sanvișul și copia după tine în clasele primare. Na d-aici, 3 bile de oțel. Cu prima rezolv, însă următoarele 2 sunt just for fun și pentru refulare.

Îmi zicea Mariusică mai demult că la cât am vorbit aici de zombie, ar fi trebuit să am numele blogului ceva cu zombie, nicidecum cu Spanac. Cum drac ar arăta un spanac zombie? O legumă fleșcăită, uitată 3 ani în frigiderul dezafectat? Hmm, deja mi se face foame!

Voi cu ce vă jucați? Tot cu pokemonii sau ați revenit la candy crush? Eu unul am rămas la d-astea mai bărbătești, unde am nevoie de echipament airsoft de calitate!
tokyo-marui-hi-capa-51-gold-match-gbb

Leave a Reply