Zarva cauzata de cumpararea caruciorului ideal

Prin 2008 fratelui meu avea sa i se nasca primul copil si incepuse deja sa se puna problema caruciorului chiar cu 3 luni inainte ca acesta sa se nasca. Asadar, fratele meu a inceput sa caute si sa se intereseze pe la toti cunoscutii despre carucioarele pentru copii, cum sa fie, din ce material, cat de mari, de la ce firma si toate cele.
Fiind foarte axat pe tema asta si nelasand sa se implice in cautare si sotia sa, mama pruncului ce avea sa se nasca, a omis un lucru foarte important, si-anume faptul ca va avea gemeni. Motivul pentru care a vrut sa fie doar el cel responsabil cu “mijlocul de transport” al copilului a fost faptul ca nu voia ca sotia sa oboseasca umbland prin magazine destinate bebelusilor si ca voia ca modelul caruciorului ales sa fie o surpriza.

coco
Carucioare copii – Bekid

Dupa multa alergatura si indelungi cercetari prin magazine, pe net si pe la cunoscuti fratele meu a gasit in sfarsit ceva ce ii placea si credea el ca merita banii alocati. L-a cumparat, toate bune si frumoase insa cand a ajuns cu el acasa mai ceva ca in filme era sa ii dea nevasta-sa cu el in cap. Ghici de ce, el cumparase un carucior pentru un singur copil si cum v-am spus la inceput ca era prea concentrat pe treaba asta a omis faptul ca va avea gemeni.
Se facuse deja tarziu, se intunecase, ce sa mai te duci cu caruciorul inapoi. In schimb, a doua zi la prima ora era cu caruciorul in brate in drum spre magazinul de unde il cumparase cu o seara inainte si de data asta a insistat sa vina si sotia sa cu el ca sa se asigure ca nu mai ii aduce acasa cine stie ce bazaconii. Au reusit sa-l returneze si au cumparat in schimb un carucior pentru gemeni, mare, spatios si cochet.
Dupa ce l-au masurat, l-au comparat si au mai cerut si sfaturi vanzatoarei care spre mirarea lor a fost foarte amabila, au hotarat ca e alegerea potrivita pentru pruncii ce aveau sa se nasca peste vreo 2 luni si au cumparat caruciorul. Au ajuns cu el acasa si l-au sters de pe lista celor trebuincioase viitorilor copii. Acum puteau linistiti sa inceapa cautarile pentru restul lucrurilor care le vor trebui. Cei ce au copii stiu probabil cata zarva si agitatie se creeaza in perioada de dinainte nasterii mai ales din cauza lucrurilor care trebuie cumparate.

Leave a Reply