Cutii pentru pizzerii și rotiserii – un mod simplu de a te promova

Tocmai ai deschis un nou restaurant în oraș? Ori pur și simplu vrei ca afacerea ta să devină mai prietenoasă cu mediul? Ce trebuie să știi e că acea pizza bună nu poate fi livrată în ambalaje care fac rău naturii! Gustul kebabului nu va fi niciodată la varianta sa excelentă dacă ambalajul în care îl livrezi este unul din plastic. Treci acum la metoda de împachetare mai bună și mai sănătoasă: hârtia.

Cutiile în care îți livrezi mâncarea pot fi sustenabile

Dacă îți dorești ca alegerea ta în materie de cutii pentru pizzerii si rotiserii să fie eco-friendly, locul potrivit este site-ul furnizorului Snick Ambalaje. Este clar că acest furnizor își dorește pentru clienții săi o atitudine benefică față de mediului înconjurător. De aceea pune la dispoziție o gamă variată de articole prietenoase cu mediul, în conformitate cu directiva UE Single-Use plastics și se bucură când aceștia fac alegeri sustenabile pentru afacerile lor.

Caracteristicile cutiilor

Rotundă, pătrată sau dreptunghiulară, indiferent de forma, pe site-ul snick-ambalaje.com găsești cutiile potrivite pentru oricare ar fi dimensiunea pizzei pe care o gătești, disponibile în culorile alb și kraft natur. Rezistența cutiilor la temperatură este împărțită în două categorii din care poți alege, în funcție de nevoile tale: fie între -40 și +80 de grade Celsius, fie de la -10 până la +120 de grade Celsius.

Cutiile sunt indispensabile în domeniul HoReCa, mai ales dacă există opțiunea de livrare a produselor. Acestea facilitează transportul pizzei în bune condiții, oferindu-i protecție împotriva contaminărilor și degradării. Pizza este în siguranță, fiind securizată prin sistemul de închidere rezistent, iar ca adaos de susținere, se poate achiziționa suportul care se amplasează în mijlocul cutiilor, cu rol de a împiedica turtirea acestora în timpul deplasării.

Discount pentru clienții noștri!

Pentru că știu că ții la economiile afacerii tale, nu-și propun să facă compromisuri din punct de vedere al calități. Îți pun la dispoziție un discount de până la sau 5, 8 sau chiar 10%, în funcție de numărul de produse comandate la comanda actuală. Cu cât cantitatea este mai mare, cu atât discountul tău crește. Totodată, pentru că își respectă clienții fideli, aceeași reducere se poate acorda și în funcție cantitatea comenzii pe care ai plasat-o anterior.

Ai parte de promovare atunci când îți vinzi produsele

Cutia de pizza poate fi de asemenea un mod foarte bun de a te promova. Adaugă la comanda ta de pe snick-ambalaje.com opțiunea de personalizare. Scrie pe cutiile tale numele, contactul și orice text dorești pentru a-ți face reclamă! În vreme ce clientul ia contact direct cu ambalajul în care îi este servită mâncarea, privește-l ca o reală oportunitate de marketing care vine ca un bonus la necesitățile restaurantului.

Dacă ești în căutare de cutii pentru afacerea ta, vizitează site-ul magazinului! Verifică și catalogul pentru mai multe produse necesare unei livrări cât mai facile ale produselor tale, iar pentru a te convinge de calitate, poți adăuga la comanda ta mostre care să te ajute să alegi produsul perfect pentru tine.

Contact: comenzi@snick-ambalaje.com

Leave a Reply