Alexandru Arșinel a înviat!

Văd că de vreo 2 zile numai despre Arșinel se vorbește.
Că a avut omul un transplant de rinichi. Și de acolo până la moartea lui n-a fost decât un pas.
Că rinichiul ăla de l-a salvat de la dializă a fost obținut pe căi ilegale. Nebunie mare! S-au găsit toți vigilenții și justițiarii să discute prin ce metode deloc ortodoxe a făcut rost de rinichi. Ba vedeam pe unul c-a zis ceva de piața de organe, că d-aia au dispărut nu știu câți oameni. Ca să-l facă bine pe Arșinel. Băi nene, mai gândește vreunul pe lumea asta?

Da, există oameni care dispar, există piață de organe ilegale. Spitalele chiar lucrează cu ăia. Care-s legătura dintre criminali și spitalele. Dar ca să spui răspicat că Arșinel a folosit un rinichi d-ăla, e cale lungă. Ai ceva dovezi?

Apoi au apărut repede anunțuri de genul “Arșinel a murit“. Totul a fost o glumă pornită de la GCM, care-a pus un titlu sec, Arșinel s-a sinucis! Din glumă s-a transferat în circ. A luat-o și Lucian Mândruță. Mare om de televiziune și ăla.
Că gata. Arșinel a murit ca actor deoarece a răspuns obraznic celor care-l huiduiau întrebându-l de rinichi. Și uite că pentru Arșinel le-a zis ălor că-s lepre sau mai știu eu cum, el a murit ca actor pentru orice român. (Jigodie ordinară a fost termenul folosit)
Că dacă așa consideră Mândruță, etalon al moralității din România, așa va face tot poporul. De acum înainte numele lui Arșinel va fi egal cu cel al lui Hitler, iar memoria sa va fi pătată pentru totdeauna.
arsinel
Nu vă strângeți mă nene niște protestatari și acum? Să ieșiți nițel pe străzi să urlați împotriva lui Arșinel? Să-l condamnați de crime, toate săvârșite pentru un rinichi? Să-i ucideți rudele, că doar așa va fi neamul lui stârpit?

Ba chiar au ajuns să facă mișto și de farmacia Catena, numind-o farmacia rinichilor mei. Băi nene, ce treabă are sula cu prefectura? Reclama e într-adevăr idioată, nimic de zis. Asta nu înseamnă să ne batem joc de un om și de o firmă, cum ar fi Catena, doar pentru că omul ăla, vrem, nu vrem, o vedetă, a beneficiat de un rinichi fără să aștepte prea mult, față de restul oamenilor care așteaptă și 2 ani să le parvină un rinichi. Asta din cauza banilor, evident. De unde știți voi mă, justițiarii lui pește prăjit că nu chiar farmacia Catena a sărit cu banii pentru operație?

Doamne ferește, dacă cineva apropiat vouă ar avea nevoie de un transpalnt de rinichi și ați avea banii pentru operație, v-ați mai gândi că rinichiul ăla a fost furat de la Stan Păpușe, dispărut acum 3 zile din comuna Cucuieții din deal? Sau ați mulțumi lui Dumnezeu că ruda va primi imediat rinichiul, deci salvarea?

Nu-mi place Arșinel de niciuul fel, nu mă înțelegeți greșit! Dar una e să nu-ți placă un om, un actor, un zidar, un strungar, orice meserie ar avea el, ca să-l târâți prin gunoaie. V-am mai spus, nimeni nu mai știe de glumă, nici dacă v-ar da cu ceva în moalele capului!
Să vă fie rușine! V-ar lua trei vieți să ajungeți măcar la jumătatea lui Arșinel. Atât ca actor cât și ca om!

Și să vă mai spun că după sinucidere, apoi moarte, actorul Arșinel va reînvia? Că peste două săptămâni va uita toată lumea de asta? Ca și cu operația lui Cristi Minculescu, ca și moartea lui Cioabă, ca multe alte exemple…

hogan

Acest articol e un pamflet și va fi tratat ca atare!

There are 11 comments left Go To Comment

 1. Szasz Sebes Paul /

  Multa sanatate maestrului !

  1. Spanac / Post Author

   Asta se poate ura. Sănătate. Oricărui om. Actor sau muncitor necalificat!

 2. Iulian M. /

  Asa e la noi, in Romanica, vreun mare actor din vechea garda mai e “intrebat de sanatate” doar atunci cand moare. In rest nu auzi decat de alde Bendeac & Co.
  La Arsinel cred ca deja i-au facut necrologul si asteapta nerabdatori momentul in care sa-l publice. Sa astepte ei mult si bine.

  1. Spanac / Post Author

   Cred că au făcut necrologul la mai mulți. Că așa-i la noi… Numai moartea și sexul se vinde. D-aia merg bine pi**eriile si pompele funebre…

 3. GCM /

  “Doamne ferește, dacă cineva apropiat vouă ar avea nevoie de un transpalnt de rinichi și ați avea banii pentru operație, v-ați mai gândi că rinichiul ăla a fost furat de la Stan Păpușe, dispărut acum 3 zile din comuna Cucuieții din deal? Sau ați mulțumi lui Dumnezeu că ruda va primi imediat rinichiul, deci salvarea?”
  Nu, bre, nu m-as gandi. Ba mai mult, l-as cauta eu pe ala de la cucuietii din deal si daca n-ar vrea sa mi-l vanda, l-as kilari si i-as fura pana si unghiile de la picioare daca as avea nevoie de ele intr-o situatia d-asta. Tocmai pentru ca uman ma cred capabil de cele mai mari orori atunci cand pun in balanta viata apropiatilor mei, n-am indraznit sa judec in nici un fel o ipotetica manarie in cazul asta. Moralitatea nu valoreaza doua parale in situatii extreme.
  In ceea ce priveste ce am scris eu, da, consider ca pentru multi, Arsinel s-a sinucis profesional. Si asta pentru ca e de prost gust sa arunci cu zoaie intr-o natie care te-a facut cine esti mai ales ca nu s-a adunat norodu’ sub geamul tau sa-si ceata teasta ca lu’ Motoc, ci un nene, care cel mult a vorbit in numele unei organizatii si al unor pacienti.

  1. Spanac / Post Author

   Păi ce-a vorbit? A vorbit ceva de rău de popor? Că de asta n-am idee.

 4. GCM /

  “m-as fi mirat să nu apara si rautati. Sunt niste rautati inerente, care apartin acestui popor. […] N-as dezvolta foarte mult, pentru ca efectiv intru intr-o stare de depresie si incep sa ma gandesc ca-mi pare rau ca m-am nascut in tara asta”

  1. Spanac / Post Author

   Păi și are dreptate. Pune-te în locul lui. Bătrân și cu nevoie de rinichi. Ce-ai fi zis?

 5. Toni Blajinul /

  Evident un om ca Asinel ce na slujit securitatea sau Turnatoria si a jucat pe scena si film Bunul dumnezeu A rezolvat ACOLO in CER registrele de Activitate A fiecarui individ SUNT tinute cu grija CAND dumnezeu a vrut sa salveze UN mare artist A facuto DUMNEZEU lucreaza chear daca noi zilnic il suparam si EVIDENT ne da semne CA: Ploi-Cutremure -Catastrofe ,si INSTANTA divina NU da gres UNI chear sfarsesc SUB propiile ROTI a limuzinelșor ce nu de putine ori AU fost cumparate cu bani stropiti cu sangele victimelor abuzate si jefuite NUMIC nu este o intamplare totul este PROGRAMAT in computerul CERESC nu credeti MAGNETIZMUL si sistemul cozmic este bine pus la punct SI atentie savanti oameni de stinta STIE dar din teama de incitare la protectie a omului ce este foarte imprevizibil cand stie ca sfarsitul este aproape .

 6. Parmina /

  Bai nene, nu asta era problema. Spanac, de ce nu pui bine si complet problema? Problema este ca a luat-o inaintea altora care asteptau de ani buni un transplant. Si a luat-o inainte pt ca el e Arsinel. Pai stai ma nene ca nu e chiar corect. Tu ( Doamne fereste ) daca ai sta pe linia de asteptare 2-3 ani pt un rinichi – ( in timpul asta facand dializa..pt cei ce nu stiu ce inseamna, sa caute pe google )- si ar veni Mister X, mare actor si p**a mare si ar face transplantul in cateva zile, cum te-ai simti ? Hai sa fim corecti, ce mama dracu. Cu ce are ala drepturi mai mari ca ale tale sau ale mele sau ale oricui? Doar pt ca e Arsinel? Asa si ?

  1. Spanac / Post Author

   Da coane, are dreptul că e actor. Bineînțeles că dacă aș fi fost în locul lui, și eu m-aș fi supărat. La fel dacă eram pacient și-o lua altul înainte. Deși rinichiul ăsta nu e așa ceva, un bun de consum. E și ăla cu grupă de sânge, cu fel de fel de drăcării. Și dacă am bani să fac operația, să fii sigură că nu stau 2-3 ani pe listele de așteptare…

Leave a Reply